Πορεία εργασιών ανάπλασης της οδού Κύπρου και κατασκευής χώρου στάθμευσης, στα Ν. Μουδανιά

Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, οι εργασίες κατασκευής του χώρου στάθμευσης στα Ν. Μουδανιά (οδός Κύπρου με πεζόδρομο Βασματζίδη -έναντι της οδού Ηλιοπούλου).

Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς, βρέθηκε εκεί με σκοπό να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ. Σαρόγλου Χάρη και κ. Κοκκινίδη Κωνσταντίνο, από τον Πρόεδρο του Ο.Π.Α. κ. Σαρόγλου Παναγιώτη, καθώς και από τον επιβλέπων μηχανικό του έργου.

Το έργο αφορά στην κατασκευή ενός διευρυμένου χώρου στάθμευσης, συνολικής έκτασης 3.415,00 τ.μ., ο οποίος βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο των Ν. Μουδανιών και εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα, αρμοδιότητας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ν. Προποντίδας.

Στον συγκεκριμένο χώρο, θα φιλοξενούνται 90 αυτοκίνητα.

Για την ολοκλήρωση του έργου αναμένεται:

– Η διαγράμμιση του χώρου παρκινγκ.

– Ο ηλεκτροφωτισμός.

– Η περιμετρική δενδροφύτευση.

Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης στην οδό Κύπρου. Οι εργασίες αφορούν:

– Την πλακόστρωση της οδού με κυβόλιθους

– Την πεζοδρόμηση εκατέρωθεν της οδού

– Την κατασκευή διαβάσεων πεζών

– Έργα αποχέτευσης όμβριων υδάτων- Ηλεκτροφωτισμός

«Πολύ σύντομα αναμένονται να ολοκληρωθούν τα συγκεκριμένα έργα, που έχουν ως στόχο τη δημιουργία ενός οργανωμένου και αναβαθμισμένου αστικού περιβάλλοντος, όπου πεζοί και αυτοκίνητα θα συνυπάρχουν, ο καθένας όμως στο χώρο του και όχι εις βάρος του άλλου.

Ταυτόχρονα, η ολοκλήρωση του πάρκινγκ θα δώσει τη δυνατότητα για ασφαλή στάθμευση και εύκολη πρόσβαση στο Εμπορικό Κέντρο των Νέων Μουδανιών»

ανέφερε ο Δήμαρχος Μανώλης Καρράς.

Απάντηση