«ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠ.ΠΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝ.ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ»

Ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής με το Κίνημα Αλλαγής Πάνας Απόστολος πραγματοποίησε συνάντηση με τον αναπληρωτή Προϊστάμενο της Κτηματικής Υπηρεσίας Χαλκιδικής κ. Χατζόπουλο Ευστάθιο, με σκοπό να ενημερωθεί για τα προβλήματα που προκύπτουν και άπτονται των αρμοδιοτήτων της Υπηρεσίας.

Ο κ. Χατζόπουλος επεσήμανε τις δυσκολίες που παρουσιάζονται στην εξυπηρέτηση των πολίτων της Χαλκιδικής, εξαιτίας των ελλείψεων της Υπηρεσίας κυρίως σε προσωπικό αλλά και υλικοτεχνική υποδομή. Τόνισε μάλιστα, ότι οι έλεγχοι πραγματοποιούνται υπό αντίξοες συνθήκες, δεδομένης και της ιδιαίτερης γεωμορφολογίας της Χαλκιδικής που διαθέτει 530 χιλιόμετρα ακτογραμμών.

Ο κ. Πάνας από την πλευρά του κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανέφερε, πως είναι απαραίτητο να υλοποιηθούν και να εφαρμοστούν άμεσα, διορθωτικές παρεμβάσεις για την ενεργοποίηση των διαδικασιών χρήσης αιγιαλού και παραλίας, ώστε να μπορέσουν τα καταστήματα που δραστηριοποιούνται στις περιοχές αυτές, να λειτουργήσουν ανεμπόδιστα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο κ. Πάνας δήλωσε σχετικά: «Ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου, πρέπει να επαναλειτουργήσουν ομαλά όλα τα καταστήματα σε περιοχές αιγιαλού και παραλίας της Χαλκιδικής.Για το λόγο αυτό βρίσκομαι σε συνεχή συνεργασία με την Κτηματική Υπηρεσία Χαλκιδικής, ώστε με στοχευμένες πρακτικές και διαδικασίες, να συμβάλλω στην ύπαρξη ευελιξίας και ταχύτητας εξυπηρέτησης των πολίτων».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: