Την Τετάρτη οι ανακοινώσεις για sms και μετακινήσεις εκτός νομού

Αντίστροφα και επίσημα μετράει πλέον ο χρόνος για τις αλλαγές στα SMS, την απαγόρευση κυκλοφορίας και τη μετακίνηση εκτός νομού καθώς όπως είπε η Αριστοτελία Πελώνη οι ανακοινώσεις θα γίνουν την Τετάρτη.

«Όλες αυτές οι λεπτομέρειες θα αξιολογηθούν για το τι πρέπει να γίνει με τη χρήση των SMS, το ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας και θα υπάρξουν ανακοινώσεις την Τετάρτη» είπε χαρακτηριστικά έπειτα από σχετική ερώτηση η κυβερνητική εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Οι ανακοινώσεις θα γίνουν ενόψει του ανοίγματος του τουρισμού στις 15 Μαΐου ημερομηνία που εξελίσσεται σε ορόσημο ενόψει της επιστροφής στην κανονικότητα. Σχετικά με το άνοιγμα των χερσαίων συνόρων με γειτονικές χώρες, η κα Πελώνη απάντησε ότι “υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο για το άνοιγμα του τουρισμού και από τις χερσαίες πύλες εισόδου. Οι ανακοινώσεις σχετικά με το πώς θα γίνει το άνοιγμα, τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις λεπτομέρειες, θα γίνουν στο τέλος της εβδομάδας από τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη”.

Απάντηση