Βανδαλισμοί στο χώρο του Δημοτικου Θεατρου Μεγάλης Παναγίας

Σήμερα το πρωί πληροφορηθήκαμε ως Σύλλογος Πολιτισμού και Παράδοσης ότι έχει παραβιαστεί παράθυρο στο Δημοτικό Θέατρο Μεγάλης Παναγίας.
Οι ενέργειές μας ήταν ΑΜΕΣΕΣ αφού ειδοποιήθηκε πρώτα η Δημοτική Αρχή και έπειτα η Αστυνομία όπου και έγινε αυτοψία του χώρου. Διαπιστώθηκε η παραβίαση του χώρου όπου βρίσκεται το λεβητοστάσιο και εκτεταμένες φθορές.
Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία και την αγανάκτησή μας για τα επανειλημμένα ακραία παραβατικά φαινόμενα, βανδαλισμοί και φθορές που έχουν παρατηρηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στο χώρο του Δημοτικου Θεατρου Μεγάλης Παναγίας.
Πέρα από τις καταστροφές που συντελούνται σχεδόν καθημερινά στην δημόσια περιουσία, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο και την δημόσια υγιεινή (σκεφτείτε το ενδεχόμενο πυρκαγιάς από αμέλεια στο λεβητοστάσιο), διακυβεύονται πλέον και ζητήματα ασφάλειας και είναι βέβαιο ότι θα προκληθούν και άλλα σοβαρότερα αδικήματα, καθώς η έλλειψη φύλαξης και ο ελάχιστος φωτισμός προσελκύουν τα άτομα, που καλυπτόμενα πίσω από τα σκοτάδια, επιδεικνύουν παραβατική συμπεριφορά.
Θεωρούμε ότι καθίσταται επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπιστεί η κατάσταση αυτή ως ζήτημα πρώτης προτεραιότητας και να ληφθούν τα κατάλληλα και απαραίτητα μέτρα από τους αρμόδιους, με αίσθημα ευθύνης, όσο πιο γρήγορα και άμεσα γίνεται.
Τέλος, καλούμε όλους τους πολίτες να σταθούν δίπλα μας και δίπλα στα παιδιά μας, για να μπορέσουμε να διαφυλάξουμε τον χώρο που αποτελεί κόσμημα για το χωριό μας και να μην ξαναντικρύσουμε αυτές τις εικόνες παρακμής και ντροπής, τις οποίες και σας παραθέτουμε παρακάτω.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: