Ο Καιρός το Σαββατοκύριακο

Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα Παρασκευή αλλά και το Σάββατο ενώ τις καλύτερες καιρικές συνθήκες τις αναμένουμε για την Κυριακή.

Σήμερα Παρασκευή και πάλι το μεσημέρι οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να εκδηλωθούν μπόρες ή και καταιγίδες στα ορεινά του νομού.

Το σάββατο μέσα στην νύχτα και προς τα ξημερώματα θα εκδηλωθούν μπόρες και καταιγίδες στα παραθαλάσσια τμήματα της σιθωνίας και στο Αγιον όρος ενώ το μεσημέρι του Σάββατου παρόμοια φαινόμενα θα εκδηλωθούν αυτήν την φορά στα ορεινά τμήματα του νομού.

Την Κυριακή αναμένονται όπως είπαμε οι καλύτερες καιρικές συνθήκες του σαββατοκύριακου χωρίς βροχές. οπότε και η επιστροφή προς θεσσαλονίκη θα είναι χωρίς προβλήματα.

Οι άνεμοι θα είναι γενικά ασθενείς εκτος από τις ωρες εκδηλωσης των φαινομένων που θα ενισχύονται προσκαιρα , δείξτε προσοχή την νύχτα της παρασκευής προς το Σάββατο σε παραθαλάσσια τμήματα αν πρόκειται να κινηθείτε μέσα στην θάλασσα.\

Η θερμοκρασία θα ειναι στα ίδια επίπεδα γύρω στους 24 με 27 βαθμούς κελσίου.

Στον Πολύγυρο υπολογίστε σήμερα Παρασκευή αλλα και το Σάββατο το μεσημέρι πιθανότητα για μπόρα ή καταιγίδα ενώ την Κυριακή ο καιρός θα είναι καλός με θερμοκρασίες γύρω στους 24 βαθμούς το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία στην θάλασσα είναι κατά μέσο όρο 23 βαθμοί στην επιφάνεια πάντα.

Την Κυριακή θα έχουμε τις καλύτερες καιρικές συνθήκες για μπάνιο στην θάλασσα όλη την ημέρα. αύριο παρασκευή από το πρωί ως μεημέρι που ενδέχεται να συννεφιάσει τοπικά ενώ και το Σάββατο που θα έχουμε τον πιό άστατο καιρό τα ανοίγματα του καιρού στα παραθαλάσσια τμήματα θα είναι από τις προμεσηβρινές ώρες και μετά.

Από βδομάδα ο καιρός σταθεροποιήται σε πιό καλοκαιρινά πλαίσια χωρις αστάθεια και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Μετεωρολογικός Σταθμός Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: