Συμμέτοχη της ΛΕΦΕΔ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ στην άσκηση «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2021».

Την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Βουρβουρούς, στη Σιθωνία, παρουσία του υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγου κ Κλεφτοσπύρου η άσκηση ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2021 και αφορούσε την αντιμετώπιση μεγάλης έκτασης δασικής πυρκαγιάς, με στόχο να επιτευχθεί ο μέγιστος δυνατός συντονισμός όλων των συναρμόδιων φορέων στη δασοπυρόσβεση.

Η Λέσχη μας έλαβε μέρος με ειδικά εξοπλισμένη επταμελή ομάδα μελών μας και δυο οχήματα ως πεζοπόρο τμήμα.

Στην άσκηση εκτός της Λέσχης μας συμμετείχαν οι παρακάτω φορείς : η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκιδικής, η Δ/νση Πολιτκής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, η Αυτοτελής Δ/νση Πολιτικής Προστασίας Κεν. Μακεδονίας, το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Χαλκιδικής, ο Δήμος Σιθωνίας, η ΕΛ.ΑΣ, το Λιμενικό Σώμα, η Δασική Υπηρεσία και οι εθελοντικές ομάδες ΔΡΑΓΟΥΝΤΕΛΙ, ΟΠΕΑΝ, ΕΟΔ και ο ΟΦΚΑΘ.

Στο περιθώριο της άσκησης μέλος του ΔΣ της Λέσχης επέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος.

Κλείνοντας να συγχαρούμε όλους όσους συμμετείχαν στη άσκηση και ιδιαιτέρως τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χαλκιδικής Πύραρχο κ Κατιρτζιδη και όλους τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και πυροσβέστες του Νομού για την άψογη σχεδίαση και τέλεια εκτέλεση του σεναρίου της άσκησης και να ξέρουν …….

Όταν μας χρειαστούν …. όπως πάντα …….. θα μας βρουν δίπλα τους.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: