Ευχαριστήριο μήνυμα του Βασίλη Κυρίτση

Με μεγάλη μας χαρά την Πέμπτη 15-7-2021 παραβρεθήκαμε στον Αγιασμό του Δημοτικού κλειστού Γηπέδου Καλαθόσφαιρας στην Καλλιθέα του Δήμου Κασσάνδρας, το οποίο έχει παραχωρηθεί στην Ομάδα Μπάσκετ του Πευκοχωρίου.

Ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα. Η συμβολή της διοίκησής μας, στην μελέτη και κατασκευή του έργου ήταν καθοριστική και απόλυτη..

Ως συνδυασμός ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ αλλά και ως Βασίλης Κυρίτσης, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια πρώτα τον πρώην αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων και νυν δημοτικό σύμβουλο κύριο Θωμά Κοντό, η συμβολή του οποίου ήταν καταλυτική για το έργο, αλλά και τους εξαιρετικούς συναδέρφους μου Μηχανικούς Ιωάννη Βαλασάκη,

Αρχιτέκτονα Μηχανικό που εκπόνησε την Αρχιτεκτονική μελέτη συμφώνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές και τον Πολιτικό Μηχανικό Σαράντη Λευτέρη που εκπόνησε την στατική μελέτη Το γήπεδο θα καλύπτει τις απαιτήσεις και για τοπικούς και διασυλλογικούς αγώνες.

Η δημοτική μας παράταξη έχοντας ισχυρή την πίστη της ότι η παιδεία, η τέχνη και ο αθλητισμός είναι οι μόνες ουσιαστικές βάσεις μιας κοινωνίας, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια από τον θεσμοθετημένο της ρόλο στην επίτευξη αυτών των στόχων.

Βασίλης Κυρίτσης

Ανανεωτική Προοπτική Κασσάνδρας

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: