Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Ο δήμος Κασσάνδρας στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων τουριστικής προβολής που υλοποιεί, υποδέχτηκε και φιλοξένησε τον Γερμανό δημοσιογράφο Jean Herr Hoffman από τη Deuche Welle (έντυπη  και ηλεκτρονική έκδοση)  και τον περιοδικό Τύπο της Γερμανίας.

 Η επίσκεψη του Γερμανού δημοσιογράφου,  είχε ως στόχο την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Κασσάνδρας κυρίως σε ότι αφορά τις boutique ξενοδοχειακές επιχειρήσεις αλλά και τις ομορφιές του προορισμού.

 Ο έγκριτος Γερμανός  δημοσιογράφος συνοδευόμενος από την πρόεδρο της επιτροπής τουρισμού του δήμου Κασσάνδρας, Μαρία Παπαδημητρίου ξεναγήθηκε σε πολλές περιοχές του δήμου, ενώ  επισκέφτηκε και τα Λουτρά της Αγίας Παρασκευής, όπου τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚ, Ηρακλής Λειβαδιώτης.

 Ο κ Hoffman, είχε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού του δήμου Κασσάνδρας, Αστέριο Κατσάνη.

Η δράση που συντονίστηκε από την επιτροπή τουρισμού, τελούσε υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Εξάλλου, η  διεύθυνση του ΕΟΤ Γερμανίας συνεργάζεται με το Δήμο Κασσάνδρας στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής για περισσότερα από 7 χρόνια με σκοπό την ανάδειξη της Κασσάνδρας στη Γερμανική τουριστική αγορά.

Η διοίκηση του  Δήμου Κασσάνδρας συνεχίζει να  αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να προβάλλει τον προορισμό με στοχευμένες ενέργειες προκειμένου να βοηθήσει το τοπικό επιχειρείν και να συμβάλλει  ώστε να ξεπεραστούν όσο είναι δυνατόν  δυσκολίες της τουριστικής χρονιάς.

Απάντηση