ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ – Προκριματικά Πρωταθλήματα (φώτο βίντεο)

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στη Χαλκίδα, το τετραήμερο από 7 έως 11 Ιουλίου 2021 τα  Προκριματικά πρωταθλήματα Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών & Παίδων – Κορασίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, για την συγκρότηση της Εθνικής ομάδας που θα λάβει μέρος στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα των αντίστοιχων ηλικιακών κατηγοριών.

            Ο Σύλλογός μας συμμετείχε στα εν λόγω πρωταθλήματα με δύο αθλήτριες, την Περιστεργιανού Ευαγγελία και την Κύρου Χρυσή, τις οποίες συγχαίρουμε για την υπέρμετρη αγωνιστικότητα και την ιδιαίτερη προσπάθειά τους σε μια δύσκολη  για το άθλημα του Ταεκβιοντό  περίοδο.

            Ιδιαιτέρως δε συγχαίρουμε την αθλήτρια Περιστεργιανού Ευαγγελία, η οποία στην κατηγορία της πήρε το χρυσό μεταλλείο, εξασφαλίζοντας έτσι το εισιτήριο για  το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Ταλίν της Εσθονίας.

            Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή του Συλλόγου κ. Αναστάσιο Κεφαλά που με την ευγένεια, την επιμονή, την πειθαρχία, την ακεραιότητα και το ακατάβλητο πνεύμα του, διδάσκει τους αθλητές μας και κατάφερε να κάνει γνωστό στον σύλλογό μας σε τοπικό, εθνικό αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: