Ένας οδηγός στη Χαλκιδική θα το σκεφτεί πολύ για να ξανακαπνίσει στο αυτοκίνητό του…

Βέβαια δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει το κάπνισμα στο αυτοκίνητο,  αλλά υπάρχει νόμος που απαγορεύει να πετάς το τσιγάρο έξω από το παράθυρο.

Συγκεκριμένα τρία πρόστιμα για κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς επέβαλαν ανακριτικοί υπάλληλοι του πυροσβεστικού σώματος στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής εχθές, Δευτέρα 16 Αυγούστου, ημέρα κατά την οποία η περιοχή βρισκόταν στην κατηγορία 3 υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς σύμφωνα με τον χάρτη της πολιτικής προστασίας.

Ένα πρόστιμο επιβλήθηκε σε άνδρα για ρίψη αναμμένου τσιγάρου από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο στην περιοχή Κρυοπηγή, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 πυροσβεστική διάταξη.

Παράλληλα, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο για κάπνισμα μελισσών με δείκτη επικινδυνότητας «3» στην περιοχή Καλλάνδρα του δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους του Π.Κ. Κασσάνδρας.

Τέλος, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο για χρήση συσκευών έψησης με δείκτη επικινδυνότητας «3» στην περιοχή Πολύχρονο του δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους του Π.Κ. Κασσάνδρας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: