Αναστασία Χαλκιά Δήμαρχος Κασσάνδρας ευχαριστώ τους εθελοντές…

Ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους είναι αξιοθαύμαστος και ιδιαίτερα όταν αυτός έχει άμεση επίδραση στην πράξη και συντελεί στην πραγμάτωση ενός ύψιστου σκοπού.

Στην Κασσάνδρα μας, που αυτές τις ημέρες έχει τεράστιες ανάγκες από ανθρώπινο δυναμικό για να συνδράμει στο έργο της πολιτικής προστασίας και των πυροσβεστών στις προληπτικές περιπολίες στα δάση μας, η ανταπόκριση όλων αυτών ανθρώπων, μας συγκίνησε ιδιαίτερα.

Στα 23 σημεία επιφυλακής που έχουν οριστεί στο δήμο Κασσάνδρας από τον σχεδιασμό που εκπόνησε η Πολιτική Προστασία μετά από την εισήγηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για ενίσχυση των μέτρων προστασίας, η συμβολή των εθελοντών είναι καίρια αξιοθαύμαστη και αξιοσημείωτη. Στον σχεδιασμό της πολιτικής προστασίας συνέβαλλαν

Μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης ( Βάση ετοιμότητας Κασσάνδρας).

Μέλη του δασικού συνεταιρισμού Κασσάνδρας

Μέλη του κυνηγετικού συλλόγου Κασσάνδρας

Μέλη του αγροτικού συνεταιρισμού Κασσάνδρας

Μέλη της λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων

Μέλη του ομίλου φίλων κυνηγών ακτής Θερμαϊκού (ΟΦΚΑΘ)

Οι οικιστές του οικισμού Παπακυρίτση των πανεπιστημιακών του ΑΠΘ στη Φούρκα.

Οι οικιστές της Ελάνης, πολλοί μεμονωμένοι πολίτες του Δήμου Κασσάνδρας καθώς και δημοτικοί υπάλληλοι.

Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και να σας ευχαριστήσω όλους μαζί και έναν έναν ξεχωριστά μέσα από την καρδιά μου, που αφήνετε πίσω τον προσωπικό σας χρόνο, τις στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους και τις δουλειές σας, για να αφοσιωθείτε σε έναν τόσο σημαντικό σκοπό.

Στην προστασία της Κασσάνδρας από την απειλή της πυρκαγιάς.

Επίσης ευχαριστώ τους προέδρους των κοινοτήτων που συνέβαλλαν στην ενημέρωση των εθελοντών για να συμμετέχουν στην συγκεκριμένη δράση.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: