Γιορτάζουμε την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Αύλειος Χώρος του Μουσείου Αλιευτικών Σκαφών & Εργαλείων Ν. Μουδανιών

Ώρα έναρξης: 21.00Την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021, αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία σε όλη τη χώρα θα υποδέχονται το κοινό για να θαυμάσει την Πανσέληνο. Έτσι και ο Δήμος μας σας καλεί, όπως και κάθε χρόνο σε μία εκδήλωση πια θεσμό για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο, που φέτος έχει χρώμα και άρωμα γυναίκας. Θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα μουσικό πρόγραμμα, αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου από την ταλαντούχα ερμηνεύτρια Ζωή Παπαδοπούλου. Κι κάπως έτσι.. προέκυψε το θέμα της εκδήλωσης «Η Ευτυχία στην Πανσέληνο».Παράλληλα, με αφορμή το επετειακό έτος για τη συμπλήρωση των 200 ετών από την κήρυξη της ελληνικής επανάστασης το 1821, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

«1821-2021: Σημαντικές Ελληνίδες του χθες και του σήμερα».

Π.Σ. “Ο ΦΑΡΟΣ “ Νέων Μουδανιών, Π.Σ. Νέας Καλλικράτειας & Π.Σ. Ζωγράφου: «Η ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ από το 1821 έως τις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα».

Χρήστος Ντικμπασάνης: Ποίημα « ΩΔΗ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΣ» , 2ο ΒΡΑΒΕΙΟ Ι Παγκόσμιου Ποιητικού Διαγωνισμού του Πολιτιστικού-Κοινωνικού Φορέα “ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ”.

BeePathNet – Μελισσοδιαδρομές : Ομιλία με θέμα: «Η Βασίλισσα στο Μελίσσι».

Στον αύλειο χώρο θα λειτουργεί η 2η Ομαδική Έκθεση Ζωγραφικής Καλλιτεχνών Δήμου Νέας Προποντίδας.

Παρουσίαση «Αστρο-φωτογραφίες» του Καλλία Ιωαννίδη.

Astro-events: Παρατήρηση νυχτερινού ουρανού με τηλεσκόπια.

Η βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου στο facebook σε συνεργασία με το halkidikilive και το εκπαιδευτικό κέντρο Millenium.

Χορηγός της Εκδήλωσης: Η εταιρεία «Konstantara Wines».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: