Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής διοργανώνει τα Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής με αφορμή τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του, διοργανώνει τα Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021.

Με τον τρόπο αυτό, το Επιμελητήριο θέλει να επιβραβεύσει τις επιχειρήσεις του Νομού που διακρίθηκαν σε διάφορους τομείς.

Τα βραβεία που θα απονεμηθούν σε επιχειρήσεις της Χαλκιδικής, δεν θα αφορούν απλώς επιχειρηματικές επιτυχίες που αποτυπώνονται σε νούμερα και οικονομικά αποτελέσματα, αλλά θα αφορούν επιπλέον και την επιβράβευση ανθρώπων, αντιλήψεων, αξιών.

Θα διακριθούν οι επιχειρήσεις που:

Τόλμησαν να επενδύσουν στη γνώση, στον άνθρωπο, στην καινοτομία, στην ποιότητα.
Κατάφεραν να κερδίσουν την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.
Κατάφεραν να συνδέσουν την επιχειρηματική τους λειτουργία με το σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον και με την ευθύνη απέναντι στην κοινωνία, να θέσουν φιλόδοξους στόχους, να επενδύσουν σε αξίες.

Είναι οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις που δείχνουν ένα ξεκάθαρο δρόμο για την ελληνική επιχειρηματικότητα και για την ελληνική οικονομία.

Η απονομή των Βραβείων Επιχειρηματικότητας που διακρίθηκαν θα πραγματοποιηθεί σε μία ειδική εκδήλωση στο στις 9 Σεπτεμβρίου 2021, στο Pomegranate Wellness Spa Hotel, στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής. Η όλη εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα Υπουργείων, δημόσιων οργανισμών και φορέων της χώρας μας και έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων της 85ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Μάθετε περισσότερα για τα Βραβεία Επιχειρηματικότητας εδώ.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: