Βγήκαν ολόγυμνοι στον δρόμο, χτύπησαν χωρίς λόγο ποδηλάτη και συνέχισαν να βολτάρουν

Απρόκλητη επίθεση από έναν ολόγuμνο άνδρα και έναν φίλο του, ο οποίος τουλάχιστον φορούσε το εσώρουχό του, σε κεντρικό δρόμο του Λονδίνου, μέρα – μεσημέρι, δέχθηκε ένας ποδηλάτης.

Το πρωτοφανές μάλιστα περιστατικό κατέγραψε ένας άνδρας που επέβαινε σε αυτοκίνητο λίγο πιο πίσω και πλέον κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, διεκδικώντας με αξιώσεις τον τίτλο του πιο παράξενου βίντεο που είδατε σήμερα.

Και πώς όχι όταν σε αυτό απαθανατίζεται ένας άνδρας με αδαμιαία περιβολή να βολτάρει κοντά σε σταθμό του μετρό (Elephant & Castle), με έναν φίλο του (;), ο οποίος είναι λίγο πιο… επίσημα ντυμένος. Τελικά αποφασίζουν να διασχίσουν τον δρόμο με τον δεύτερο να κλοτσά έναν ανυποψίαστο ποδηλάτη, ρίχνοντάς τον στο έδαφος, πριν συνεχίσουν απτόητοι τη βόλτα τους!

Ο άνδρας που τράβηξε το βίντεο αποκάλυψε πως λίγο αργότερα, όπως ακριβώς ήρθε στον μάταιο τούτο κόσμο, έμεινε και ο δεύτερος άνδρας, βγάζοντας το εσώρουχό του, πριν αρχίσουν να τρέχουν σπρώχνοντας τον κόσμο.

«Προσπάθησα να τους τραβήξω ξανά, ωστόσο με είδαν και έτρεξαν προς το αυτοκίνητό μου, οπότε σταμάτησα. Το όλο πράγμα ήταν αρκετά περίεργο», πρόσθεσε.

Και άλλοι χρήστες του Twitter ανέφεραν πάντως πως είδαν τους δύο άντρες να περιφέρονται γυμνοί στον δρόμο.

Παραμένει άγνωστο ωστόσο γιατί θέλησαν να αισθανθούν το δροσερό αεράκι του Λονδίνου σε όλο τους το σώμα. Πολλοί υποστηρίζουν ότι ίσως έχασαν κάποιο στοίχημα, άλλοι ότι «έπιασαν» τα ναρκωτικά που πήραν και άλλοι (σαφώς λιγότεροι) ότι συμμετείχαν σε κάποια τελετή μύησης…

Όλοι τους συμφωνούν πως αν ήταν εκεί κάποιος αστυνομικός θα μπορούσε να τους συλλάβει για «απρεπή έκθεση» βάσει του νόμου για τα σeξουαλικά αδικήματα του 2003. 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: