5το ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ RUN ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΦΟΡΑ

Το 5το ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ RUN ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία όλους τους οργανωτές – συν διοργανωτές και τους συγχαίρουμε όλους.

Διοργανωτής ήταν ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, σε συνεργασία με τον Α.Γ.Σ. Ωρίων Πολυγύρου, τον Α.Ο. Οξύθεμις, τον Αθλητικό Σκακιστικό Όμιλο Πολυγύρου, τον Εθελοντικό Όμιλο Γυναικών Κ.Α. Πολυγύρου, τον Λαογραφικό Όμιλο Πολυγύρου, τη Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Ν. Χαλκιδικής, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυγύρου, τον Σύλλογο Συσπείρωσης και Ψυχαγωγίας Γυναικών Πολυγύρου, τον Χορευτικό Όμιλο Πολυγύρου και άλλους τοπικούς φορείς του Δήμου Πολυγύρου.

Ο Αγώνας τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, του Δήμου Πολυγύρου και με την υποστήριξη του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, της Κοινότητας Πολυγύρου και του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ν. Χαλκιδικής και με τη συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής.

Η λέσχη μας σε συνεργασία με την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. ( την οποία ευχαριστούμε θερμά ) συνέδραμε συνολικά με την σήμανση της διαδρομής του βουνού των 15 χλμ, με μέλη και φίλους μας ως εθελοντές, στελεχώνοντας τους σταθμούς – στάσεις του αγώνα των 15 χλμ, τοποθετώντας εθελοντές κατεύθυνσης, και διαθέτοντας 2 αυτοκίνητα και εξοπλισμό πρώτων βοηθειών, για την υποστήριξη του αγώνα.

Επίσης φέτος έλαβε μέρος 5μελη ομάδα μελών μας ως δρομείς στον αγώνα των 15 χλμ τους οποίους ευχαριστούμε και συγχαίρουμε για την συμμέτοχη τους.

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη και τους φίλους μας και ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ για την προσφορά τους στην άψογη πραγματοποίηση του αγώνα.

Κλείνοντας να υπενθυμίσουμε ότι ο εθελοντισμός δεν υπάρχει μόνο στα στενά όρια του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ……. και προσκαλούμε κάθε συνειδητοποιημένο και ενεργό πολίτη να συνδράμει στην προσπάθεια της ΛΕΣΧΗΣ μας στην ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ στην ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗ στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ γενικά και στην ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ !ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: