ΓΕΛ Αρναίας – Ενημέρωση από την Διεύθυνση σχολείου.

Αγαπητοί γονείς κηδεμόνες

Εν όψει των εορταστικών εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου σας ενημερώνουμε τα παρακάτω:

• Την 27η Οκτωβρίου η προσέλευση των παιδιών στο σχολείο θα γίνει κανονικά, η αναχώρησή τους από το σχολείο ορίζεται στις 12:00. o Θα πραγματοποιηθεί σχολική εορτή καθώς και απονομή αριστείων και βραβείων. o Θα γίνει επίσης ο ορισμός του σημαιοφόρου και των παραστατών. o Τέλος αντιπροσωπεία των μαθητών/τριών μαζί με τη σημαία θα καταθέσει στεφάνι στο ηρώο στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αρναίας.

• Την 28η Οκτωβρίου η παρέλαση θα γίνει σύμφωνα με περιοριστικά μέτρα που έχουν ορισθεί από το υπουργείο παιδείας και τη ΔΔΕ Χαλκιδικής.

o Θα συμμετέχουν το μέγιστο 7 τετράδες μαθητών/τριών από κάθε σχολείο Β΄θμιας Εκπαίδευσης. Για την κάλυψη των αναγκών αυτών θα κινηθεί μόνο το μαθητικό λεωφορείο του Στανού.

Κανένα άλλο μαθητικό λεωφορείο δεν θα μετακινηθεί. Ωστόσο, οποιοσδήποτε γονέας μπορεί να αναλάβει τη μετακίνηση του παιδιού του από και προς την Αρναία για τη συμμετοχή του παιδιού του στην παρέλαση. Οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες στην παρέλαση θα καθοριστούν μέχρι αύριο 26-10 και θα ενημερωθούν προσωπικά αφού θα συμμετέχουν και στη δοκιμαστική παρέλαση που θα γίνει στο σχολείο.

o Την ημέρα της παρέλασης, η αναχώρηση των παιδιών από Στανό θα γίνει 1 ώρα αργότερα από τη συνηθισμένη ώρα ούτως ώστε να βρίσκονται στο χώρο του σχολείου 1 ώρα μετά, δηλαδή στις 9:30.

o Οι μαθητές/τριες που θα συμμετέχουν στην παρέλαση αλλά θα μετακινηθούν αυτόνομα θα βρίσκονται στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου γύρω στις 11:00.

o Κατά τη διάρκεια της παρέλασης η χρήση μάσκας δεν είναι υποχρεωτική, όμως αυτή θα πρέπει να χρησιμοποιείται και στον εξωτερικό χώρο όταν υπάρχει συνωστισμός.

o Στην δοξολογία στην εκκλησία της Αρναίας θα παραστεί

ο σημαιοφόρος και αντιπροσωπεία των παραστατών του σχολείου μας (μαθητές/τριες της Γ΄Λυκείου).

o Η αναχώρηση του μαθητικού λεωφορείου από την Αρναία θα γίνει στις 13:00.

• Ενδυμασία παρέλασης: άσπρο πουκάμισο, μπλε παντελόνι, μπλε φούστα, καλσόν στο χρώμα του δέρματος για τα κορίτσια, σκούρα παπούτσια. Οπωσδήποτε μέσα από το πουκάμισο τα παιδιά να φορούν μακρυμάνικο ή κοντομάνικο φανελάκι-μπλούζα για προστασία από το κρύο.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: