Διπλή διακομιδή νεογέννητων από την Χαλκιδική στην Θεσσαλονίκη

Διπλή διακομιδή νεογέννητων από την Χαλκιδική στην Θεσσαλονίκη προχώρησε η Κινητή Μονάδα του “Χαμόγελου του Παιδιού”.

Τα δύο βρέφη αντιμετώπιζαν αναπνευστικά προβλήματα και χρειάστηκε να μπουν στην ίδια θερμοκοιτίδα. Πλέον είναι καλά στην υγεία τους και υπάρχει η αισιοδοξία ότι σύντομα θα βρίσκονται στην αγκαλιά των δικών τους ανθρώπων.

Η σχετική ενημέρωση από το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει:

Είναι Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021, δέκα μόλις λεπτά πριν τα μεσάνυχτα…

Δεχόμαστε κλήση από το Ε.Κ.Α.Β. Θεσσαλονίκης να μεταβούμε με θερμοκοιτίδα και να διακομίσουμε δύο νεογέννητα από Νοσοκομείο της Χαλκιδικής σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης λόγω αναπνευστικής δυσχέρειας.

Συνοδεία των ιατρών και των εξειδικευμένων διασωστών του Οργανισμού και χάρη στη Νέα Πρότυπη Κινητή Ιατρική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για νεογνά και παιδιά (ασθενοφόρο) τα δύο νεογνά είναι πλέον καλά και βρίσκονται υπό ιατρική επίβλεψη και φροντίδα, ώστε να επιστρέψουν στην ασφάλεια και την θαλπωρή της οικογενειακής τους εστίας.

Χωράνε δύο νεογέννητα σε μία θερμοκοιτίδα;

Όταν η ανάγκη το απαιτεί και «στεφανώνεται» η άψογη συνεργασία και ο συντονισμός ενεργειών των επαγγελματιών Υγείας του «Χαμόγελου»…και βέβαια χωράνε.

Σε 25 χρόνια Προσφοράς, είναι αυτές οι στιγμές στο πεδίο, στην καθημερινότητα του «Χαμόγελου», που μας δίνουν κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε με συνέπεια και αφοσίωση το έργο μας δίπλα σε κάθε παιδί και την οικογένειά του που μας χρειάζεται.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: