Σύλλογο Γονέων Δημοτικού Σχολείου Στανού : Θετικά ήταν τα αποτελέσματα της κινητοποίησης του συλλόγου μας

Θετικά ήταν τα αποτελέσματα της κινητοποίησης του συλλόγου μας σχετικά με την αιφνίδια απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να υποβαθμίσει τα δημοτικά σχολεία της Χαλκιδικής αφού η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης μας διαβεβαίωσε, προφορικά, ότι θα συνεχίσουν τα σχολεία μας ως έχουν εκτός από το Δημοτικό Σχολείο Αμμουλιανής!

Ο Σύλλογός μας στηρίζει το σχολείο της Αμμουλιανής αφού αύριο θα πραγματοποιηθεί, συμβολική, αποχή του σχολείου μας για μια ώρα!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους γονείς των μαθητών του σχολείου μας που βρίσκονται πάντα συμπαραστάτες του συλλόγου μας, δίνοντας βροντερό παρών στη σημερινή μας κινητοποίηση!

Επίσης ευχαριστούμε τους Συλλόγους γονέων των Δημοτικών Σχολείων Παλαιοχωρίου , Ν.Ρόδων, Ουρανούπολης και Αμμουλιανής για τον κοινό αγώνα που δώσαμε και θα εξακολουθήσουμε να δίνουμε για το καλό των παιδιών μας!

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε Θερμά τον Δήμαρχο Αριστοτέλη κύριο Στέλιος Βαλιάνος , τον Αντιδήμαρχο κύριο Νίκο Αυγερινό, την πρόεδρο της Σχολικής επιτροπής κυρία Γιαννούση Ευγενία αλλά και τον Πρόεδρο και την αντιπρόεδρο της Τοπική Κοινότητα Στανού Χαλκιδικής κύριο Γερακούδη Δημήτρη και Κασαμπαλή Εύη για την αμέριστη στήριξή τους .

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: