«ΑΠ. ΠΑΝΑΣ : ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ»


Την εξασφάλιση της βέλτιστης δυνατής κάλυψης των υλικοτεχνικών και εξοπλιστικών αναγκών των σχολείων της Χαλκιδικής , μέσα από τον έγκαιρο προγραμματισμό των Κτιριακών Υποδομών  Α.Ε., αναδεικνύει, ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής Πάνας Απόστολος.

Για δεύτερη συνεχή χρόνια ενισχύθηκαν σχολεία της Χαλκιδικής με υλικοτεχνικό εξοπλισμό μέσα από μια ουσιαστική συνεργασία με τις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το μεγαλύτερο μέρος του εν λόγω υλικοτεχνικού εξοπλισμού έχει ήδη παραδοθεί, ενώ σε τακτικά διαστήματα μέσα στη χρονιά, αναμένεται μια νέα παρτίδα.

Ο κ. Πάνας  εξέφρασε την ικανοποίησή του, τονίζοντας :«Για δεύτερη συνεχή χρονιά  ανανεώνεται ο εξοπλισμός των σχολείων της Χαλκιδικής.

Είμαι ευχαριστημένος, που η συνεργασία μου με όλους τους εμπλεκομένους φορείς έχει αποτέλεσμα και από τη προηγούμενη εβδομάδα σχολεία της Χαλκιδικής, λαμβάνουν νέα θρανία, καρέκλες, πίνακες και άλλο υλικό.

Από την πλευρά μου, θα συνεχίσω την προσπάθεια να καλυφθούν οι ανάγκες σε εξοπλισμό στα σχολεία μας,στηρίζοντας στην πράξη τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς μας».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: