Ολοκληρώθηκε, η εξωτερική φωταγώγηση των κτιρίων και των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Ζερβοχωρίων

Ολοκληρώθηκε, η εξωτερική φωταγώγηση του Κλειστού Θεάτρου, Πολιτιστικού Κέντρου και των υπολοίπων κτιρίων των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Ζερβοχωρίων στην Παλαιόχωρα, με φωτιστικά νέου τύπου LED οικονομίας.

Εδώ και ένα χρόνο ξεκίνησαν οι εργασίες αλλαγής, με καθημερινή προσπάθεια από τα συνεργεία ηλεκτρολόγων του Δήμου σε όλες τις κεντρικές πλατείες των χωριών, στα Δημόσια κτίρια, τις παιδικές χαρές, τους χώρους άθλησης, διασταυρώσεις, τις εκκλησίες και σε όλες τις κολώνες φωτισμού οδοποιίας Πόλεων (ΦΟΠ) μέσα στα όρια των οικισμών, πετυχαίνοντας έτσι οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος κατά 75% σε σχέση με πριν. Παράλληλα, επισκευάστηκαν φωτιστικά και προστέθηκαν προβολείς και νέες γραμμές φωτισμού τύπου LED.

Προσφέρουμε στο περιβάλλον εξοικονόμηση ενέργειας και, ταυτόχρονα, ομορφαίνουμε τα Χωριά μας ανεβάζοντας το βιοτικό επίπεδο των πολιτών!!

Ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Κομπόγιαννος ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αστέριος Ζωγράφος για την συνδρομή και στήριξη του όλου εγχειρήματος καθώς επίσης συγχαίρει και ευχαριστεί τους κ. Νίνο Δημήτριο ηλεκτρολόγο και τους τεχνικούς Ξευτέρη Αθανάσιο, Λαζαρίδη Αθανάσιο της Δημοτικής Ενότητας Ζερβοχωρίων και κ. Λιάγκο Γρηγόρη και Χίνο Γιάννη της Δημοτικής Ενότητας Πολυγύρου για την όλη προσπάθεια που κατέβαλαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα!!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: