Ο ΟΦΚΑΘ συμμετείχε στην διακλαδική Άσκηση προσομοίωσης υπό την αιγίδα των ενόπλων δυνάμεων. (φωτο)

Διακλαδική Άσκηση προσομοίωσης υπό την αιγίδα των ενόπλων δυνάμεων και την συμμετοχή των υπηρεσιών (ΕΛ.ΑΣ,Π.Υ.,2 Ε.Μ.Α.Κ.,Ε.Κ.Α.Β.,Γ.Γ.Π.Π.) στο πεδίο με την κωδική ονομασία: (ΤΑΜΣ «ΤΥΦΩΕΥΣ»), πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18/11/2021, στο στρατόπεδο «ΑΝΧΗ (ΠΣ) ΚΑΚΙΟΥΣΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ» στην Θεσσαλονίκη.!!

Το σενάριο αφορούσε αντιμετώπιση καταστροφής από φωτιά και σεισμό, απεγκλωβισμό ατόμου από ερείπια καθώς και αντιμετώπιση τραυματία.

Ο ΟΦΚΑΘ – Εθελοντές Διασώστες συμμετείχε με το Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών εκ μέρους της Πολίτικης Προστασίας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ κ. Χρήστος Ράμος και συνεχίζοντας τόνισε τα εξής:

Τα συγχαρητήρια του διοικητή της 747 Ε.Τ.Α.Κ. προς την ομάδα μας για την άψογη συνεργασία και ομαδικότητα που δείξαμε καθώς και ο ενθουσιασμός του στρατηγού προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την άρτια εκπαίδευση είναι η δικιά μας ανταμοιβή!!!!!

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με εκπαιδεύσεις ώστε να γινόμαστε καλύτεροι, γεμίζουμε εμπειρίες για να είμαστε έτοιμοι όταν και οπού χρειαστεί σε μια κατάσταση κρίσεως!!!Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους!!!!!!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: