Πέθανε ο τραγουδιστής Χρήστος Κυριαζής σε ηλικία 68 ετών

Γεννημένο στις γειτονιές του Πειραιά έκανε την εμφάνισή του στη δισκογραφία το 1986 όταν κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Όταν καθόμαστε σπίτι». απ’ όπου ξεχώρισε αμέσως το τραγούδι «Έλα μωράκι μου»
 

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου του Χρήστου Κυριαζή. Συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής, ο Κυριαζής έχει υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο εμπορικές επιτυχίες τις τέσσερις τελευταίες δεκαετίες. Τραγούδια όπως το «Έλα μωράκι μου» πίσω στο 1986, το «Μου θυμίζεις τη μάνα μου» το 1992 ή το «Βράδυ Σαββάτου» που τραγουδήθηκε και από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και το «Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια» τραγουδήθηκαν από πολύ κόσμο σε όλο το μουσικό φάσμα.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στις γειτονιές του Πειραιά έκανε την εμφάνισή του στη δισκογραφία το 1986 όταν κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Όταν καθόμαστε σπίτι», απ’ όπου ξεχώρισε αμέσως το τραγούδι «Έλα μωράκι μου».
 
Το «μεγάλο μπαμ» έγινε λίγα χρόνια αργότερα, το 1992 με το άλμπουμ «Μου θυμίζεις τη μάνα μου», που έγινε πλατινένιο και όλα του τα τραγούδια επιτυχίες.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: