«ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠ.ΠΑΝΑ ΜΕ ΥΦ.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ»

Ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής του Κινήματος Αλλαγής Πάνας Απόστολος επισκέφθηκε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου συναντήθηκε με τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Λευτέρη Οικονόμου, αναδεικνύοντας το ζήτημα του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και της στελέχωσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας της Χαλκιδικής.

Στη συνάντηση ο κ. Πάνας έθεσε στον Υφυπουργό, τα ζητήματα που αφορούν την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής, όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό-ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες-τον εξοπλισμό και τις κτιριακές εγκαταστάσεις και δήλωσε ικανοποιημένος για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά του για ενίσχυση του στόλου οχημάτων της Χαλκιδικής.

Έθεσε επίσης ζητήματα που αφορούν τον κλάδο των αστυνομικών, όπως κατά καιρούς του έχουν γίνει γνωστά από τους εκπροσώπους τους και ζήτησε τη συμβολή του Υφυπουργού, ώστε να διευθετηθούν και να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις.

Τέλος, αιτήθηκε για μια φορά ακόμη-έπειτα μάλιστα και από τις συνεχείς κοινοβουλευτικές του παρεμβάσεις- την επαναλειτουργία του Α.Τ. Ιερισσού.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: