Δήμος Αριστοτέλη: Μαζί δημιουργούμε ένα πλέγμα κοινωνικής ευθύνης

Δεν πέρασε ούτε ένας μήνας από τους τελευταίους 27 μήνες που βρισκόμαστε στη διοίκηση του Δήμος Αριστοτέλη που να μην είμαστε δίπλα στις 130 περίπου δικαιούχους οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου μας!

Έτσι και τώρα, ενόψει Χριστουγέννων, πάμε σε νέα διανομή ως εξής:

♦Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 θα γίνει η διανομή τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αριστοτέλη στους δικαιούχους των Κοινοτήτων Ιερισσού, Αμμουλιανής, Γοματίου, Νέων Ρόδων, Ουρανούπολης, Πυργαδικίων και Στρατωνίου από τους χώρους της δομής στο Περιφερειακό Ιατρείο Ιερισσού, κατά τις ώρες 8.00 π.μ έως 14.00 μ.μ.
♦Η διανομή στους δικαιούχους πολίτες των υπόλοιπων Κοινοτήτων θα γίνει επίσης την Παρασκευή 17/12/2021, ως εξής:
-Ωρα 9:00 έως 10:00 π.μ., στους δικαιούχους της Κοινότητας Μ. Παναγίας, στο Δημαρχείο Μ. Παναγίας.
-Ώρα 10:30 έως 11:30 π.μ., στους δικαιούχους των Κοινοτήτων Αρναίας, Βαρβάρας, Νεοχωρίου, Παλαιοχωρίου, Σταγείρων, Στρατονίκης και Στανού, στο Δημαρχείο Αρναίας.

♦Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 23770 22791.

‼ Επισημαίνεται ότι, όσοι από τους πολίτες ή τους επαγγελματίες της περιοχής μας και όχι μόνο επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια του Δήμου Αριστοτέλη για την παροχή βοήθειας και υποστήριξης στους συμπολίτες μας και την δημιουργία ενός πλέγματος κοινωνικής προστασίας, μπορούν ενισχύσουν την προσπάθεια του Δήμου με την δωρεά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αριστοτέλη στον αριθ. τηλ. 23770 22791.

Απάντηση