ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΓΧΑΛΚΙΔΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»
Ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγχαλκιδικού Συλλόγου, η Ετήσια Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022, ώρα 11:00 σε αίθουσα του ξενοδοχείου MAKEDONIA PALACE, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
- Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
- Έκθεση πεπραγμένων του Δ.Σ. από τον Γεν. Γραμματέα για τα έτη 2020- 2021.
- Οικονομικός Απολογισμός από τον Ταμία του Δ.Σ. για τα έτη 2020-2021.
- Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
- Κριτική επί των διοικητικών και οικονομικών πεπραγμένων – προτάσεις.
- Δευτερολογία από τον πρόεδρο του Δ.Σ.
- Έγκριση ή μη των πεπραγμένων.
- Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (8 μέλη) και των μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής (3 μέλη) για τη διετία 2022-2024.
Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί με την απαρέγκλιτη τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας COVID-19.
Η είσοδος των μελών θα επιτρέπεται μόνον με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή ισχύοντος πιστοποιητικού νόσησης σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση.
Αγαπητά μέλη, σας περιμένουμε στο ξενοδοχείο MAKEDONIA PALACE την Κυριακή 23/01/2022 και ώρα 11:00 να λάβετε μέρος στην διαδικασία της Γ.Σ. και των εκλογών.
