Από αύριο μπαίνουμε ουσιαστικά στην άνοιξη αν και ο καιρός θα θυμίζει χειμώνα ως και την Τετάρτη.

Ισημερία σήμερα πράγμα που σημαίνει οτι η διάρκεια της ημέρας και της νύχτας είναι ακριβώς η ίδια δηλαδή 12 ωρες.
Από αύριο και μετά η ημέρα θα είναι πάντα μεγαλύτερη από την νύχτα ως την ισημερία του φθινοπώρου δηλαδή στις 20 Σεπτεμβρίου.
Οπότε από αύριο μπαίνουμε ουσιαστικά στην άνοιξη αν και ο καιρός θα θυμίζει χειμώνα ως και την Τετάρτη.
Αύριο το πρωί θα έχουμε παγετό λόγω και της ξαστεριάς που αναμένεται ακόμα και στα πεδινά τμήματα ενώ στα ορεινά δεν αποκλείονται ελάχιστες και -6 αύριο το πρωί.
Ο καιρός αύριο Δευτέρα θα είναι με λίγες νεφώσεις που πιθανόν να δώσουν λίγες ασθενείς βροχές το μεσημέρι στην νότια Χαλκιδική και το Αγιον Όρος.


Την Τρίτη περιμένουμε πιο πολλές βροχές κυρίως και πάλι στην ανατολική και νότια Χαλκιδική και λίγες χιονοπτώσεις ψηλά στο Άγιον όρος και στον χολομώντα αυτήν την φορά αρκετά ψηλά δεν φαίνεται να χιονίσει στην Αρναία και στον Πολύγυρο αυ´την την φορά.


Οι θερμοκρασίες μέχρι και την Τρίτη θα είναι και πάλι χαμηλές για την εποχή ενώ παγετός αναμένεται να σημειωθεί και την Τετάρτη το πρωί.
Από την Πέμπτη και μετά πάμε για ουσιαστική βελτίωση του καιρού με άνοδο καθημερινή της θερμοκρασίας ώστε να φτάσουμε στο τριήμερο της εθνικής εορτής οπου ο καιρός θα είναι αίθριος και πολύ καλός με θερμοκρασίες που θα φτάσουν ακόμα και τους 15 βαθμούς κελσίου.


Οι άνεμοι που θα επικρατούν θα είναι γενικά από βορειοανατολικές διευθύνσεις όχι όμως ενισχυμένοι.

Μετεωρολογικός Σταθμός Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής

Απάντηση