Ποδηλάτης χτυπήθηκε απο αυτοκίνητο, καλείται να πληρώσει 3.350 ευρώ.

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ποδηλάτης τραυματίστηκε πολυ σοβαρά και σα, να μην έφτανε αυτό πρέπει να πληρώσει σύμφωνα με επιστολή ασφαλιστικής….

Το περασμένο καλοκαίρι ένας ποδηλάτης συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, πέρασε πολλούς μήνες στο νοσοκομείο με χειρουργεία και συνεδρίες αποκατάστασης. Τώρα όμως, καλείται να πληρώσει ένα αξιοσέβαστο ποσό για την ζημιά που προκλήθηκε στο αυτοκίνητο. ολα αυτά……

στο Βανκούβερ του Καναδά.

Ο ποδηλάτης Ben Bolliger, ισχυρίζεται ότι το περασμένο Ιούλιο καθώς διέσχιζε μια διασταύρωση, νεαρός οδηγός παραβίασε με το αυτοκίνητο του την πινακίδα του STOP και η σύγκρουση ηταν αναπόφευκτη. Το ποδήλατο κόπηκε στα δύο και ο αναβάτης εκτοξεύτηκε 14 μέτρα μακριά. “Το δεξί μου χέρι ηταν εντελώς σπασμένο και θα έχω ποτέ ξανά πλήρες εύρος κίνησης. Το πόδι μου έσπασε, τράβηξαν περίπου 10 κομμάτια τζαμιών παρμπρίζ απο την πλάτη μου και χρειάστηκαν σχεδόν 100 ράμματα”, αναφέρει ο ίδιος.

Έπειτα απο τέσσερις μήνες αποχής από την εργασία του και πολλές φυσικοθεραπείες, ο Ben Bolliger επέστρεψε στην καθημερινότητα του. Ξαφνικά, στις 30 Μαρτίου βρήκε μια επιστολή στο γραμματοκιβώτιο του απο ασφαλιστική εταιρεία του οδηγού, η οποία τον καλούσε να πληρώσει συγκεκριμένο ποσό για τις φθορές που προκλήθηκαν στο όχημα του νεαρού οδηγού.

Ο Ben Bolliger προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Twitter, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως πρεπει να πληρώσει 3.700 δολάρια. “Ουσιαστικά πρέπει να πληρώσω 3.700 δολάρια για την σύγκρουση με μια Mercedes-Benz. Όπως επισημαίνει η εταιρεία ICBC, οδηγούσα ένα ανασφάλιστο όχημα τη στιγμή της σύγκρουσης, ήμουν με το ποδήλατό μου”.

Πηγή: www.traction.gr

Απάντηση