Επίσκεψη της Υφυπουργού Παιδείας Ζέτας Μακρή στον Δήμο Νέας Προποντίδας.


Την Υφυπουργό Παιδείας Ζέτα Μακρή υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Μ. Καρράς, ενώ ακολούθησε σύσκεψη με αιρετούς της Δημοτικής αρχής.


Στη συζήτηση τέθηκαν διάφορα θέματα προς την κα Μακρή αναφορικά με τις υποδομές των σχολείων αλλά και λειτουργικές δυσκολίες. Συζητήθηκαν, επίσης, κάποια επιμέρους ζητήματα, τα οποία υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει την πορεία τους και θα υπάρξει νεώτερη επικοινωνία.


Ο Δήμαρχος, επίσης, ζήτησε μεταξύ άλλων την έγκριση των νέων ειδικοτήτων που ζητούνται από το ΕΠΑΛ Ν. Μουδανιών, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς και στις εκπαιδευτικές δομές ΑΜΕΑ στον Δήμο μας. Επίσης, παραδόθηκε το βιβλίο του Χρήστου Φυλακτού που εξέδωσε ο Δήμος για την Επανάσταση του 1821 στη Χαλκιδική και ταυτόχρονα υποβλήθηκε το αίτημα για να δοθεί, επιτέλους, η θέση που της αξίζει στα σχολικά βιβλία.
Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο 3ο Νηπιαγωγείο Ν. Μουδανιών, όπου συνομίλησε με παιδιά και εκπαιδευτικούς.


«Είναι χαρά και τιμή μας να έρχονται στον Δήμο μας εκπρόσωποι της κρατικής ηγεσίας, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα και να τους θέτουμε ζητήματα αλλά και να αποκτούν ιδία άποψη. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την κα Μακρή για την προθυμία της τόσο να μας ακούσει, όσο και τη δέσμευσή της να παρακολουθήσει στενά κάποια θέματα, που της τέθηκαν» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.

Απάντηση