Βιασμός στη Χαλκιδική: Ένταλμα σύλληψης για τον 48χρονο βοσκό που ταυτοποιήθηκε

Τα πάνω κάτω ήρθαν στην υπόθεση βιασμού της 22χρονης, που δέχθηκε επίθεση στην παραλία Χελώνα της Χαλκιδικής. Η εξέταση DNA απαλλάσσει τον 56χρονο τρόφιμο των φυλακών Κασσάνδρας, που συνελήφθη, αλλά ταυτοποιεί άλλο πρόσωπο.

Οι έρευνες πλέον στρέφονται σε 48χρονο βοσκό σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται. Οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν την εμπλοκή του βοσκού, από την εξέταση DNA με δείγμα που πήραν από τα κλινοσκεπάσματα του κατηγορούμενου στη στάνη όπου έμενε.

«Φοβάμαι επειδή ο άνθρωπος που με βίασε κυκλοφορεί ελεύθερος. Εγώ από την αρχή είχα πει ότι δεν είμαι βέβαιη 100% ότι ήταν αυτός που συνελήφθη», δηλώνει η 22χρονη.

Το πρωί ο τρόφιμος των φυλακών απολογήθηκε στον ανακριτή και έχοντας και το αρνητικό αποτέλεσμα DNA επέμεινε στην αρχική του άρνηση. «Είμαι αθώος, δεν βγήκα ποτέ από τις φυλακές ούτε έχω απομακρυνθεί από το συγκεκριμένο σημείο. Εύχομαι να βρεθεί γρήγορα ο πραγματικός δράστης», ανέφερε.

Ο 56χρονος αφέθηκε τυπικά ελεύθερος για την υπόθεση του βιασμού και επέστρεψε στο αγρόκτημα των φυλακών για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: