Αρναούτογλου-καιρός: «Περίεργο» φαινόμενο το άλλο ΣΚ -Θα μας πάει 2 μήνες πίσω!

Αρναούτογλου-καιρός: «Περίεργο» φαινόμενο το άλλο ΣΚ -Θα μας πάει 2 μήνες πίσω!

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, από το πρωί του Σαββάτου θα έχουμε ηλιοφάνεια σε όλη την Ελλάδα, αλλά από το μεσημέρι θα έχουμε σύννεφα στα ορεινά – ημιορεινά της Πελοποννήσου, της Στερεάς, στη Θεσσαλία, στην Ήπειρο και την Μακεδονία.

Από το βράδυ η αστάθεια θα περιοριστεί, ενώ οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά και τα 8 μποφόρ.

Στην Αττική θα έχουμε ήλιο, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα έχουμε σύννεφα στα ορεινά. Η θερμοκρασία έως 35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε αστάθεια στις δυτικές, κεντρικές και βόρειες περιοχές της περιφέρειας.

Την Κυριακή θα έχουμε ηλιοφάνεια σε όλη την χώρα, ενώ χρειάζεται προσοχή λόγω των ανέμων σε Εύβοια, Αττική και Κορινθιακό. Η θερμοκρασία στους 32-34 βαθμούς στα ηπειρωτικά.

Τη Δευτέρα επίσης θα έχουμε ήλιο παντού και μεμονωμένες μπόρες στα ΒΔ ορεινά της χώρας. Η θερμοκρασία στους 32-34 βαθμούς.

Την Τρίτη το ίδιο σκηνικό όπως και την Τετάρτη με τους ισχυρούς ανέμους να παραμένουν. Την Τετάρτη θα έχουμε άνοδο της θερμοκρασίας.

Τέλος, κατά τον Σάκη Αρναούτογλου ψυχρές αέριες μάζες από το επόμενο Σάββατο θα φτάσουν στην Ελλάδα και στη Β.Ελλάδα. Θα έχουμε έντονη αστάθεια σε κάποιες περιοχές.

Αυτό το σκηνικό αστάθειας  θα κρατήσει έως τις 12-13 Ιουλίου και αυτό να το σημειώσουν όσοι ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν.

Ο Σάκης Αρναούτογλου, κλείνοντας, είπε:

Δεν θα πάμε σε χειμώνα, μην ακούτε διάφορα στο internet. Το καιρικό σκηνικό αντί για άκρως καλοκαιρινό θα γίνει ανοιξιάτικο και θα θυμίζει λίγο… Μάιο.  Θα πάμε δηλαδή, (καιρικά) δυο μήνες πίσω.

Απάντηση