Ν.Ε. Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής:  Ντροπή για την Δημοκρατία η προσπάθεια υποκλοπής των δεδομένων του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη.

Η σημερινή αποκάλυψη για την προσπάθεια υποκλοπής των συνομιλιών του Προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη μέσω ειδικού λογισμικού, αποτελεί ντροπή για την Δημοκρατία μας και κρίνεται επιβεβλημένη η άμεση αποκάλυψη όσων κρύβονται πίσω από αυτή. Ο μόνος δρόμος για την θωράκιση της Δημοκρατίας είναι η ενεργοποίηση των Θεσμών. Η εξονυχιστική διερεύνηση του θέματος αποτελεί υποχρέωση της Κυβέρνησης και της Δικαιοσύνης αν θέλουμε να μιλάμε για δίκαιο, διαφάνεια και εντιμότητα στον πολιτικό και το δημόσιο βίο. Για αυτό τον λόγο, ο Πρόεδρός μας, Νίκος Ανδρουλάκης, απευθύνθηκε σήμερα μέσω μηνυτήριας αναφοράς στον Άρειο Πάγο.

Τέτοιες νοσηρές πρακτικές είναι καταδικαστέες από κάθε ελεύθερα σκεπτόμενο πολίτη του σύγχρονου κόσμου και αποτελούν επίθεση στη Δημοκρατία μας την οποία έχουμε υποχρέωση να υπερασπιστούμε με κάθε μέσο. Θα πρέπει άμεσα να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και τα ερωτήματα που επιτακτικά πρέπει να απαντηθούν είναι: Ποιος έδωσε την εντολή για παρακολούθηση και γιατί. Τι όφελος θα είχε;

Ως Νομαρχιακή Επιτροπή Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιου είδους ενέργειες από όπου και αν προέρχονται, όποιον και να αφορούν. Έχοντας πίστη στους Θεσμούς, αναμένουμε από την Δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα με τον εντοπισμό και παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων.

Απάντηση