ΧΩΡΙΣ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΠΕΤΡΟΚΕΡΑΣΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ???

Η Κοινότητα Πετροκεράσων εδώ και τρία χρόνια δεν προμηθεύεται καυσόξυλα για τις ατομικές ανάγκες των κατοίκων της, όπως αυτό συνέβαινε παλαιότερα, με αποτέλεσμα  οι κάτοικοι   να μένουν χωρίς θέρμανση αναφέρει μεταξύ άλλων με επιστολή του προς το Δασαρχείο ο πρόεδρος της κοινότητας Πετροκεράσων κ. Καλαφάτης.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΤΡΟΚΕΡΑΣΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΊΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ
Θέμα: « Καυσόξυλα ατομικών αναγκών»
Κύριε Δασάρχα,
            Η Κοινότητα Πετροκεράσων εδώ και τρία χρόνια δεν προμηθεύεται καυσόξυλα για τις ατομικές ανάγκες των κατοίκων της, όπως αυτό συνέβαινε παλαιότερα, με αποτέλεσμα  οι κάτοικοι   να μένουν χωρίς θέρμανση.
            Γειτονικά χωριά  που ανήκουν σε  άλλα Δασαρχεία, όπως το Λιβάδι που ανήκει στο Δασαρχείο Θεσσαλονίκης   κ.α., μεριμνούν για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων και την προμήθεια καυσοξύλων για τις ανάγκες του χειμώνα.
            Σε κατ’  ιδίαν συνάντηση που είχαμε επικαλεστήκατε ότι το Δασαρχείο Λαγκαδά δεν λαμβάνει το σχετικό κονδύλιο για την πληρωμή των Δασικών Συνεταιρισμών, με αποτέλεσμα να δεσμεύονται οι  συστάδες, που βάσει μελετών του Δασαρχείου σας πρέπει να κοπούν,  και να πωλούνται στο εμπόριο από τους Συνεταιρισμούς, αφήνοντας τους κατοίκους του χωριού χωρίς θέρμανση.
            Σας παρακαλούμε όπως εξετάσετε εκ νέου το πρόβλημα  και μας ενημερώσετε σχετικώς.Για την Κοινότητα Πετροκεράσων
Ο ΠρόεδροςΑπάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: