8ο Αντάμωμα Χορευτικών Συλλόγων Μακεδονίας -Πόντου στη Μ. Παναγία. (Βίντεο Φώτο)

8ο Αντάμωμα Χορευτικών Συλλόγων Μακεδονίας -Πόντου στη Μ. Παναγία. (Βίντεο Φώτο)

Με επιτυχία στέφθηκε  η εκδήλωση που διοργάνωσε για ακόμη μια χρόνια ο Σύλλογος Πολιτισμού και Παράδοσης Μεγάλης Παναγίας, το “8ο Αντάμωμα Χορευτικών Συλλόγων Μακεδονίας -Πόντου” στη Μ. Παναγία.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα χορευτικά της Αρναίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χρυσαυγής, ο ΧΟΠ -Χορευτικός Όμιλος Πολυγύρου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Αθανασίου Δράμας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων Δράμας, ο Σύλλογος Κρητών Ωραιοκάστρου και φίλων, η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και φίλων, η Εύξεινος Λέσχη Παγγαίου Αμφίπολης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγυνών, ο Αγιος Θεώδορος Γαβράς

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Βουλευτής Χαλκιδικής ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής κ. Πάνας Απόστολος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Χαλκιδικής κ. Γιώργος Ιωάννης, ο Δήμαρχος του Δήμου Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, ο  Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ. Γιάννης Κουφίδης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόριος Τάσιος, οι Αντιδήμαρχοι Μεγάλης Παναγίας κ. Ευριπίδης Ατζιαμής και Αρναίας κ. Θαλασινός Γώργιος, η Πρόεδρος της ΑΧΤΑΔΑ Κ. Ζαμάνη Μαρία Ελένη, ο Πρόεδρος της Μεγάλης Παναγίας κ. Πασχάλης Κωσταντίνος, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και κόσμος από τις γύρω περιοχές.

Δείτε εδώ φωτο

Απάντηση