Ιβάν Σαββίδης: Στη Χαλκιδική για τα βαφτίσια της εγγονής του

Οι ανθρώπινες στιγμές και τα ευτυχή γεγονότα, σε μια περίοδο όπου η Χαλκιδική ξεδιπλώνει απλόχερα όλες τις ομορφιές της, έκαναν τον… παππού Ιβάν Σαββίδη να αφήσει πίσω του για λίγο τα μεταγραφικά ζητήματα του ΠΑΟΚ, τις επιχειρηματικές δραστηριότητες με τα λιμάνια στην Βόρειο Ελλάδα, το Open, τα νούμερα και τις επενδύσεις.

Ο λόγος κάτι παραπάνω από ιερός, η βάπτιση της δεύτερης εγγονής του. Στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στον Νέο Μαρμαρά και σε στενό οικογενειακό κύκλο τελέστηκε το ιερό μυστήριο της βαπτίσεως του δεύτερου τέκνου του Νίκου Σαββίδη. Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια Σαββίδη και τον μεγαλομέτοχο της ομάδας του ΠΑΟΚ, που βρήκε την πιο μεγάλη ευκαιρία, για λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Μετά την καταιγίδα, έρχεται η ξαστεριά και όπως όλα δείχνουν σε αυτή την επιχειρηματική φάση βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης. Μετά το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία είδε την… μπόρα να έρχεται, όμως όπως δείχνει η πορεία των γεγονότων, ήταν καλά προετοιμασμένος.

Και τώρα που απέφυγε τις συμπληγάδες πέτρες του αμερικανικού πρέσινγκ και των υποβολιμαίων δημοσιευμάτων, που τον ήθελαν να μοιράζει ατάκτως τα ιμάτια του, μπορεί να ασχοληθεί με τις επόμενες επιχειρηματικές του κινήσεις.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: