Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 6ος αγώνας δρόμου “Πολύγυρος Run Χαλκιδική”,

Ο 6ος Πολύγυρος Run Χαλκιδική ολοκληρώθηκε με 265 δρομείς στα 14,6 χλμ. και στα 5 χλμ., ενώ διεξήχθη και αγώνας 1 χλμ.

O αγώνας δρόμου «Πολύγυρος Run Χαλκιδική» είναι μια διοργάνωση με πολλές συμμετοχές αθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό που έχει γίνει πλέον θεσμός τόσο για τον Πολύγυρο όσο και για ολόκληρο το νομό Χαλκιδικής, που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Χαλκιδικής, τελώντας υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, του Δήμου Πολυγύρου, με τη συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης Χαλκιδικής και με την υποστήριξη του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, της Κοινότητας Πολυγύρου και του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ν. Χαλκιδικής.

Φωνές,γελαστά πρόσωπα,τραγούδια και μπλουζάκια με την ευρηματική ρήση των διοργανωτών …’’Σαν την Χαλκιδική δεν τρέχει’’,πλημμύρισαν τον χώρο του πάρκου των ηρώων στον Πολύγυρο από νωρίς το πρωί αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αντιπερειφερριαρχη κ Ιωάννης Γιώργου και συνεχίζοντας τόνισε:

Ήταν όλοι εκεί στις θέσεις τους διοργανωτές,εθελοντές,θεατές και κυρίως πάρα πολλοί αθλητές.Απίστευτη συμμετοχή στο Polygyros Run που για έκτη(6η) συνεχή χρονιά κέρδισε τις καρδιές αθλητών και θεατών.

Από κοντά κι εμείς ως Περιφερειακή Ενότητα και μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης,υποσχεθήκαμε πως θα είμαστε πάντα παρόντες μέχρι να μας «γνωρίσει» όλη η Ελλάδα!!!Συγχαρητήρια σε όλους!

Νικητής στα 14,6 χλμ. με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Ηρώων στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Χαλκιδικής, τον Πολύγυρο, ήταν ο Κοσμάς Πλακετάς (57:35). Ακολούθησαν οι Ιωάννης Κρέκας (57:45) και Κρίστιγιαν Στόσιτς (58:01).

Αντιστοίχως στις γυναίκες πρώτευσαν οι Εύη Τσιγγάνου (1:14:56), Νικολέτα Τζαβάρα (1:16:52) και Ελφη Λεμπίδα (1:18:35).

Στα 5 χλμ. πρώτος τερμάτισε ο Αντώνης Παπαδημητρίου (16:59). Δεύτερος ήταν ο Νίκος Παρθένης (18:06) και 3ος ο Σταύρος Λαζαρίδης (18:16).

Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου (19:09), δεύτερη η Καλή Ελευθερίου (23:37) και τρίτη η Αννα Μαρία Χαραλαμπίδου (24:36).

Τα αποτελέσματα στα 14,6 χλμ.

Τα αποτελέσματα στα 5 χλμ.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: