Πραγματοποίησε πολιτική σύσκεψη αλλά και συνάντηση με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό της περιοχής (ΦΩΤΟ)

Πολιτική σύσκεψη στην Ορμύλια Χαλκιδικής με εισηγητή τον Γ. Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ, πραγματοποίησε την Κυριακή, 4 Σεπτέμβρη, η ΚΟΒ Πολυγύρου της Τ.Ο. Χαλκιδικής του ΚΚΕ.

Νωρίτερα υπήρξε συνάντηση με κατοίκους της περιοχής μεταξύ των οποίων και τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού της περιοχής. Στην συνάντηση συζητήθηκαν τα πολύ οξυμένα προβλήματα που απασχολούν τον ντόπιο πληθυσμό όπως είναι η μεγάλη καταστροφή περίπου 10.000 τόνων πράσινης βρώσιμης ελιάς από την πρόσφατη χαλαζόπτωση. Η καταστροφή αυτή σύμφωνα με την εικόνα που έδωσαν οι κάτοικοι, αφορά άμεσα πάνω από 100 παραγωγούς.

Η συζήτηση επεκτάθηκε στο χρόνιο και πρόβλημα της μόλυνσης του υδροφόρου ορίζοντα και του βιολογικού καθαρισμού, στο φράγμα του Χαβρυα ενώ απασχόλησε και η ανάγκη επέκτασης του σχεδίου πόλης της Ορμύλιας καθώς πολλά νέα ζευγάρια της περιοχής αναγκάζονται να φύγουν και να αναζητήσουν κατοικία σε άλλο μέρος.

Στη σύσκεψη που ακολούθησε, έγινε πλούσια συζήτηση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ, αναλύθηκαν ζητήματα που αφορούν το σύνολο του λαού όπως αυτό της ακρίβειας, του ιμπεριαλιστικού πολέμου που μαίνεται, τα ελληνοτουρκικά.

Τέλος ο Θοδωρής Βλάχος, γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Χαλκιδικής του ΚΚΕ κάλεσε σε αγωνιστική συμπόρευση με το Κόμμα, στην ανάγκη ισχυροποίησης του παντού αλλά και στο μεγάλο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ εν όψει της ΔΕΘ, στις 10 Σεπτέμβρη, στις 6 μ.μ. στην πλατεία ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη.

Απάντηση