Στον αγιασμό των Σχολείων της Μ. Παναγίας ο κ. Βαλιάνος, στην Αρναία η κ. Ενεχηλίδου. (φώτο)

Στον αγιασμό των Σχολείων της Μ. Παναγίας βρέθηκε σήμερα ο δήμαρχος του δήμου Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος ενώ τον δήμο στον αγιασμό των σχολείων της Αρναίας, τον οποίο τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Θεόκλητος, τον δήμο εκπροσώπησε η Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου η κ. Ενεχηλίδου Μαρία και ο Πρόεδρος της Αρναίας κ. Αγαπητός Κιάτος.

Η κορυφή της κανονικότητας, είναι η προστασία της παιδικής ηλικίας και της μαθησιακής προοπτικής. Μετά από δυο χρονιές με διαλείμματα …απόστασης στη μαθησιακή διαδικασία, οφείλουμε όλοι να σταθούμε δίπλα στα παιδιά μας, για να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο, τόσο ως μαθητές, όσο και ως παιδιά αναφέρει μεταξύ άλλων ο δήμαρχος του δήμου Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος και συνεχίζοντας τόνισε τα εξής:

Καλή πρόοδο λοιπόν, σε όλους τους μαθητές, από δημοτικό ως το λύκειο. Καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς. Θα είμαστε δίπλα τους, στηρίζοντας τα σχολεία μας, σε ό,τι χρειαστούν.

Παρακολούθησα τον αγιασμό από τα Σχολεία της Μεγάλης Παναγίας, επιβλέποντας από κοντά τα έργα της ενεργειακής αναβάθμισης αλλά και τις υπό κατασκευή νέες τουαλέτες στο πέτρινο Δημοτικό μας Σχολείο!

Καλή Σχολική Χρονιά!

Φωτογραφίες από τον αγιασμό στα σχολεία της Αρναίας:

Απάντηση