Σωρεία κλοπών στο πανηγύρι του Αγίου Μάμα.

Το πανηγύρι του Αγίου Μάμα είναι σε πλήρη εξέλιξη και το Σαββατοκύριακο αναμένεται πλήθος κόσμου, καθώς ολοκληρώνεται για φέτος.

Πολίτες καταφτάνουν για να περάσουν καλά, να φάνε και να ψωνίσουν. Η πολυκοσμία και η χαλαρότητα που υπάρχει δίνει τη δυνατότητα σε άτομα να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να κλέψουν από τους επισκέπτες πράγματα τα οποία κουβαλούν.

Γι’ αυτό και η αστυνομία τους συμβουλεύει να είναι προσεκτικοί και να έχουν μπροστά τους τα προσωπικά τους αντικείμενα, όπως τις τσάντες και τα κινητά τους.

Επίσης αρκετές είναι οι καταγγελίες για «καταδρομικές» επελάσεις ομάδων ατόμων στο πάρκινγκ. Εκμεταλλεύονται τον άπλετο χώρο και την έλλειψη φωτισμού, περικυκλώνουν τον κόσμο και τους κλέβουν ότι έχουν.

Η παρουσία της Αστυνομίας δεν τους αποτρέπει καθώς οι ευκαιρίες που τους δίνονται είναι πολλές. Φυσικά υπάρχουν συλλήψεις, ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί που όταν βλέπουν την περιπολία της Αστυνομίας βρίσκουν τρόπους να γίνουν… αόρατοι.

Το πανηγύρι του Αγίου Μάμα είναι μία από τις μεγαλύτερες εμποροπανηγύρεις της Ελλάδας. Η απουσία δύο ετών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, μεγάλωσε την επιθυμία του κόσμου για να το επισκεφθεί ενώ από την ημέρα της έναρξής του (Δευτέρα 28.08), γίνεται το αδιαχώρητο. Ολοκληρώνεται την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου.

thes.gr

Απάντηση