Κολωνός: «Ο Μίχος έφερνε τη 12χρονη και άλλα παιδιά στον χώρο μου», κατήγγειλε η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών

 Σε μια καταγγελία που συγκλονίζει προχώρησε έξω από τα δικαστήρια η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδας, Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, για την υπόθεση του Κολωνού.

Σύμφωνα με όσα είπε στους δημοσιογράφους, ο 53χρονος κατηγορούμενος για το βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης, ερχόταν στον οίκο ανοχής που διατηρεί η ίδια στο Γκάζι και εκεί εξέδιδε την ανήλικη. Όπως ανέφερε η ίδια, πήγε να καταθέσει στην ανακρίτρια σε βάρος του Ηλία Μίχου, η οποία ωστόσο δεν τη δέχτηκε καθώς σήμερα ήταν προγραμματισμένο να απολογηθεί ο ίδιος ο κατηγορούμενος.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι ο Μίχος έφερνε στον χώρο της και άλλα παιδιά.

Ο διάλογος με τους δημοσιογράφους:

Κωνσταντίνα Καρατζιώτη: Γειά σας. Είμαι η πρόεδρος των εκδιδομένων γυναικών Ελλάδος, η καινούργια. Ήρθα να καταθέσω σήμερα γι’ αυτό το τέρας στην ανακρίτρια. Δεν με δέχθηκε βέβαια γιατί θα δεχθεί τα δυο άτομα αυτά.

Δημοσιογράφος: Τι γνωρίζετε;

Καρατζιώτη: Ερχόταν στον χώρο μου, εκεί που έχω τον οίκο ανοχής στο Γκάζι, να μην πούμε οδό. Και έφερνε και το ανήλικο κορίτσι.

Δημοσιογράφος: Τη 12χρονη κοπέλα;

Καρατζιώτη: Βεβαίως. Το έφερνε να πάει με πελάτες -και επώνυμους πελάτες.

Δημοσιογράφος: Εσείς πώς το επιτρέπατε;

Καρατζιώτη: Δεν το ήξερα εγώ, δεν ήμουν εκεί, ήταν η υπηρεσία εκεί. Αυτό γινόταν επί δύο μήνες, πριν από τρεις μήνες.

Δημοσιογράφος: Δεν έγινε καμία καταγγελία;

Καρατζιώτη: Κανείς δεν έκανε καταγγελία, γιατί φοβόταν. Είχε φέρει κι άλλα παιδιά, και κάτι τσιγγανάκια και κάτι από τον Κολωνό.

Δημοσιογράφος: Στον χώρο σας πώς μπορούσε να φέρει κάποιος ένα τρίτο άτομο για να το εκδίδει; Και ειδικά παιδί;

Καρατζιώτη: Ο χώρος μου είναι για ένα άτομο, δεν είναι για 15. Εγώ δεν το ήξερα.

Δημοσιογράφος: Επί τρεις μήνες ολόκληρους;

Καρατζιώτη: Χθες που είδα τη φωτογραφία του, τον αναγνώρισα και γι’ αυτό ήρθα μόνη μου, χωρίς να με καλέσει κάποιος.

Δημοσιογράφος: Στο στικάκι τι έχετε;

Καρατζιώτη: Στο στικάκι έχω κάμερες και προτζέκτορα. Θα το δείτε και θα καταλάβετε. Έχει μέσα τον κατηγορούμενο και έχει και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα κάρτα. Όχι, δεν το έχω καταθέσει στο ΑΤ. Το πήρα χθες το βράδυ και ήρθα σήμερα να καταθέσω. Η ανακρίτρια μου είπε αφήστε το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσω.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τους επώνυμους πελάτες που φέρεται να εμφανίζονται στο στικάκι, ισχυρίστηκε ότι ανάμεσά τους βρίσκονται ηθοποιοί, καλλιτέχνες και πολιτικοί.

Πρόεδρος Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος: «Στους οίκους ανοχής δεν βάζουμε ανήλικα”

Την απάντησή της στα όσα κατήγγειλε η κ. Καρατζιώτη έδωσε μέσω του ThessToday.gr η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος (ΣΕΠΕ) Έλλη Κανελλοπούλου, υποστηρίζοντας ότι «δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, δεν βάζουμε στα σπίτια μας ούτε ανήλικα αγόρια, ούτε ανήλικα κορίτσια».

Το Σωματείο Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος διαχωρίζει κάθετα τη θέση του από τις καταγγελίες, τονίζοντας μέσω της κ. Κανελλοπούλου ότι «στους οίκους ανοχής εργάζονται αποκλειστικά ενήλικοι άνθρωποι. Αν κάποιοι – πόσο μάλλον η κ. Καραντζιώτη- γνωρίζουν για τέτοια σοβαρά παραπτώματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, να πάνε να τα παραθέσουν στην αστυνομία. Όσοι εμπλέκονται με βιασμούς, να πάνε στα τάρταρα».

Η κ. Καρατζιώτη «δεν έπρεπε να συνδέσει τους οίκους ανοχής που δουλεύουν νόμιμα με μια τόσο σοβαρή καταγγελία που σχετίζεται με βιασμό ανηλίκου. Είναι άλλο ο βιασμός, άλλο η συνεύρεση ενηλίκων με συναίνεση» επεσήμανε η κ. Κανελλοπούλου.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: