Χαλκιδική: Στα άδυτα του ξενοδοχείου με τις κρυφές κάμερες

Είναι ένα από τα ζευγάρια που φιλοξενήθηκαν στα δωμάτια του περιβόητου ξενοδοχείου στη Χαλκιδική με τις κρυφές κάμερες και σήμερα καρδιοχτυπούν για το αν τελικά ο ξενοδόχος κατέγραψε παράνομα και δικές τους προσωπικές στιγμές.

Σε αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το LIVE NEWS φαίνονται χαρούμενοι και ανυποψίαστοι να καταγράφουν με το κινητό τους τηλέφωνο γωνιές του δωματίου όπως τις ντουλάπες, την κουζίνα και το μπάνιο.

Έχουν περάσει δύο μήνες και από τη στιγμή που ξεσκεπάστηκε το σκάνδαλο με τις κρυφές κάμερες κοιτούν και ξανακοιτούν το βίντεο που είχαν τραβήξει και ψάχνουν να δουν μήπως σε κάποια από τις πρίζες πάνω στα κομοδίνα ή γύρω από την τηλεόραση κρυβόντουσαν τελικά οι κάμερες μέσα σε φορτιστές ή άλλα αντικείμενα.

«Έχουμε θορυβηθεί»

«Δεν ξέρουμε τώρα ας πούμε αν έχει κινηματογραφήσει κι εμάς ή δεν μας έχει, δηλαδή αυτό περισσότερο μας καίει να μάθουμε», δήλωσε πελάτης του εν λόγω ξενοδοχείου.

Σε αναμμένα κάρβουνα δεκάδες νεαρά ζευγάρια που ανυποψίαστα είχαν επιλέξει το περιβόητο ξενοδοχείο της Χαλκιδικής για να μείνουν και πλέον φοβούνται πως ίσως και οι δικές τους προσωπικές στιγμές έχουν καταγραφεί μέσω της κρυφής κάμερας.

«Είμαστε σε μια φάση που έχουμε ενημερώσει την Αστυνομία και μας είπε η Αστυνομία ότι διαβίβασε τα στοιχεία που τους δώσαμε στο αστυνομικό τμήμα Κασσανδρίας που είναι κι αυτό που διαχειρίζεται την υπόθεση».

Μιλά αποκλειστικά στο LIVE NEWS και εξηγεί πως έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε πως το ξενοδοχείο που είχε μείνει με τη σύζυγο του στις καλοκαιρινές τους διακοπές είχε τελικά κρυφές κάμερες σε όλα τα δωμάτια, οι οποίες κατέγραφαν όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες.

«Ήταν μια χαρά και το ξενοδοχείο ήταν πεντακάθαρο, καινούργιο, δεν υπήρχε περίπτωση να μας περάσει από το μυαλό ότι υπάρχει αυτού του είδους η εγκατάσταση στα δωμάτια. Βασικά εμείς δεν ξέρουμε κιόλας αν στο δικό μας δωμάτιο υπήρχε αυτή η εγκατάσταση και γι’ αυτό έχουμε θορυβηθεί τώρα και γι’ αυτό κάναμε αυτή την καταγγελία στην αστυνομία», είπε.

Το… ροζ μαλλί του ξενοδόχου

Σε αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το LIVE NEWS απεικονίζεται ο ξενοδόχος σε νεαρότερη ηλικία και με μαύρο μαλλί, αν και όταν το νεαρό ζευγάρι επισκέφτηκε την ξενοδοχειακή του μονάδα το μαλλί του ήταν… ροζ!

«Ήταν μια χαρά φιλικός. Το μόνο έτσι περίεργο ήταν – βέβαια ο καθένας με την εμφάνιση του κάνει ό,τι θέλει, είναι υποκειμενικό – απλά είχε βαμμένα τα μαλλιά του ροζ εκείνη την περίοδο», δήλωσε ο πελάτης του ξενοδοχείου.

Ως φιλικό, διακριτικό και άψογο επαγγελματία περιγράφουν τον ξενοδόχο οι πελάτες, μη πιστεύοντας πως τελικά είχε στηθεί μια ολόκληρη εγκατάσταση με κρυφές κάμερες που είχαν καταγράψει προσωπικές στιγμές τουλάχιστον 10 ζευγαριών.

Έχουν ταυτοποιηθεί τρία ακόμα ζευγάρια

Τρία ακόμα ζευγάρια φέρεται να έχουν ταυτοποιηθεί, μέχρι στιγμής, από τις κάρτες μνήμης των καμερών που κατασχέθηκαν από το κατάλυμα.

Εξαφανισμένος φαίνεται πως είναι ο ξενοδόχος ο οποίος μάλιστα ξήλωσε και τις πινακίδες του καταλύματος πριν φύγει από το χωριό. Σε περίπτωση που αποδειχθεί πως το παράνομο ροζ υλικό το ήθελε για προσωπική χρήση πρόκειται για πλημμέλημα και η φυλάκιση αγγίζει τον έναν χρόνο. Σε περίπτωση όμως που αποδειχθεί πως διακινούσε το υλικό και σε πορνογραφικά site τότε η ποινή μπορεί να φτάσει σε βαθμό κακουργήματος.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: