Χαλκιδική: «Τους κατέγραφα για προσωπική χρήση» παραδέχεται ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου που τον κατήγγειλαν για κάμερες στα δωμάτια

Κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας έδωσε ο ιδιοκτήτης του τουριστικού καταλύματος στο οποίο ζευγάρι κατήγγειλε ότι εντόπισε κρυφή κάμερα μέσα στο δωμάτιο που διέμενε. O άνδρας φαίνεται πως στην κατάθεσή του παραδέχτηκε την ύπαρξη κάμερας λέγοντας πως κατέγραφε τις προσωπικές στιγμές των ενοικιαστών για προσωπική του χρήση.

Έπειτα, ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ένα ζευγάρι που διέμενε στο εν λόγο τουριστικό κατάλυμα σε χωριό της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική κατήγγειλε πως εντόπισαν μέσα στο δωμάτιό τους κρυφή κάμερα παρακολούθησης που κατέγραφε τις προσωπικές τους στιγμές.

Η καταγγελία πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου και αφορούσε τον ιδιοκτήτη του καταλύματος, ενώ έχει υποβληθεί και η δικογραφία προκειμένου να συνεχιστεί η προανάκριση.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί ανακαλύφθηκε πως μόνο στο συγκεκριμένο δωμάτιο είχαν καταγραφεί τουλάχιστον δέκα ζευγάρια ακόμη, ενώ κάμερες υπήρχαν σε όλα δωμάτια του καταλύματος.

Το ζευγάρι αντιλήφθηκε την κρυμμένη κάμερα σε μέρος απόκρημνο από την κοινή θέα (πρίζα) στις 29 Σεπτεμβρίου και την επόμενη ημέρα κατήγγειλε τον ιδιοκτήτη στην Αστυνομία, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία του αυτοφώρου.

Η έρευνα θα συνεχιστεί από το ΑΤ Κασσάνδρας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: