Έτοιμο το γήπεδο της Γλάτιστας -Ευχαριστεί ο Ανθεμούς

Σε ένα από τα ομορφότερα γήπεδα του νομού μετατράπηκε το γήπεδό μας με την ολοκλήρωση των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα!

Πιο συγκεκριμένα έγινε:

Επανασπορά αγωνιστικού και βοηθητικού χώρου

Ανακαίνιση του κυλικείου με βάψιμο και τοποθέτηση νέων πλακιδίων

Δημιουργία σκεπαστού στο χώρο του κυλικείου

Τοποθέτηση 2 ηλιακών ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί και η κατασκευή του τειχίου στον δρόμο που οδηγεί στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον αντιδήμαρχο της ΔΕ Ανθεμούντα κ. Σιμώνη Ιωάννη και τον πρόεδρο Νομικού Προσώπου Πολυγύρου κ Καραφουλίδη Αναστάσιο για την έμπρακτη στήριξή τους,τον πρόεδρο της Αναγέννησης Αγίου Προδρόμου κ. Ρίζο Αντώνη για την παραχώρηση και την άψογη φιλοξενία στο γήπεδο του Αγίου Προδρόμου το διάστημα που δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το γήπεδό μας, καθώς και όλους όσους εργάστηκαν για αυτό το όμορφο αποτέλεσμα!

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τη φίλη του συλλόγου κα. Ανδρίτσιου Αναστασία για τη δωρεά μηχανής espresso,η οποία θα τοποθετηθεί στο κυλικείο και θα παρέχει καφέ σε όλους τους εντός έδρας αγώνες καθώς και τον κ. Σισμάνη Δημήτρη για την προσφορά χυμών και κρουασάν σε όλους τους εντός έδρας αγώνες των ακαδημιών!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: