Με ισχυρό χαμηλό βαρομετρικό θα μας αφήσει ο Νοέμβρης και θα μπει ο Δεκέμβριος

Το χαμηλό βαρομετρικό με την ονομασία ΑRIEL Θa μας απασχολήσει κυρίως την πέμπτη.

Αύριο τετάρτη το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού καθώς θα πλησιάζει το χαμηλό θα είναι οι ισχυροί ανατολικοί άνεμοι που θα φτάσουν οπωσδήποτε τα 6 μποφώρ με ριπές στην θάλασσα ακόμα και 7 και αυτό θα ισχύει ως το βράδυ της τετάρτης.

Από τα μεσάνυχτα της τετάρτης προς την πέμπτη και μετά τα μέτωπα που συνοδέυουν το χαμηλο καθώς θα μπαίνει στο αιγαίο θα δώσουν αρκετές βροχές που στην νότια χαλκιδική τοπικά θα είναι έντονες και θα συνοδευονται και από ισχυρούς ανέμους.

θα εχουμε εκτιμώ ενα 12ωρο δυνατών βροχών ως και το μεσημέρι της πέμπτης οπου σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και μέχρι το βραδυ θα σταματήσουν.

χιονοπτώσεις δεν προβλέπονται παρά μονο στο Αγιο όρος πάνω από τα 1400 μετρα υψόμετρο, αφου οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται από 8 ως 11 βαθμούς σε ορεινά και πεδινά τμήματα αντοίστιχα.

Στα Νέα Μουδανιά αύριο τετάρτη το πρωί δεν θα έχουμε βροχή την ώρα της λαικής παρα μόνο ανατολικούς ανέμους που θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφώρ ενώ και εδω θα βρέξει αρκετά απο τα μεσάνυχτα και μετά αύριο.

Συνοψίζοντας δείξτε προσοχή στις οδικές μετακινήσεις σας από αύριο τα μεσάνυχτα ως και το μεσημέρι της Πέμπτης όπου θα εστιάζονται τα πιο έντονα φαινόμενα, και απομακρύνετε αυτοκίνητα απο κοίτες χειμάρρων.

μπορείτε να κοινοποιήσετε ελεύθερα προς ενημέρωση ολων.

Φυσικά ο σταθμός η κάμερα και συνεχόμενο live streaming από αύριο το πρωί για πιό αμεση εικόνα των καιρικών δεδομένων και φαινομένων.

Μετεωρολογικός Σταθμός Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής

Απάντηση