Πάολα- Λάζαρος Βαφειάδης: Ζουν τον έρωτά τους στο ησυχαστήριό τους στη Χαλκιδική

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια εδώ και έναν χρόνο έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Λάζαρου Βαφειάδη.

Ο Λάζαρος Βαφειάδης δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο, όπου διατηρεί ξενοδοχείο και καταστήματα εστίασης.

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να ζουν όμορφες στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, εδώ και λίγο καιρό περνούν τον χρόνο τους στη γενέτειρα της Πάολας, τη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “RealNews”, το ζευγάρι απολαμβάνει την ησυχία ενός μικρού, ειδυλλιακού χωριού, που λέγεται Συκιά, που αυτή την περίοδο έχει ελάχιστο κόσμο, αφού είναι ένας κατ’ εξοχήν καλοκαιρινός προορισμός.

Η Πάολα και ο αγαπημένος της φαίνεται να βρήκαν την ιδανική συνθήκη απομόνωσης και αποσυμπιέσης, λίγο πριν επιστρέψουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Να σημειώσουμε, πως η ίδια θα ξεκινήσει από αρχές Δεκεμβρίου να εμφανίζεται με τον Γιάννη Πλούταρχο σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.

Μέχρι τότε, η Πάολα και ο Λάζαρος Βαφειάδης απολαμβάνουν καλό φαγητό, βόλτες στη φύση και μπόλικες δόσεις ξεκούρασης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου, ο Λάζαρος Βαφειάδης και η Πάολα κάνουν τις αποδράσεις τους και στον τόπο καταγωγής του επιχειρηματία, όπου είναι στην Κρήτη. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, η Πάολα ακολούθησε πολλές φορές το πρόγραμμα και τους ρυθμούς του στο νησί.

Όσα είχε πει η Πάολα για τον σύντροφό της

Η Πάολα, πριν από λίγο καιρό, ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή και τον σύντροφό της όπου και εξομολογήθηκε: «Αυτή η περίοδος της ζωής μου, είναι όπως και η προηγούμενη. Με όλους τους ερωτικούς συντρόφους που είχα στη ζωή μου ήμουν πάντα ερωτευμένη, αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να είμαι μαζί τους».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: