ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΛΗΨΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ KIDS SAVE LIVES – ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ

Κορυφαία στιγμή αναγνώρισης και επιβράβευσης, σταθμός στην πορεία και ορόσημο για την συνέχεια του Εθελοντικού Διασωστικού και Εκπαιδευτικού Έργου της Ανθρωπιστικής Οργάνωσης Κοινωνίας Πολιτών KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές,

αποτελεί το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΑΝΤΙΛΗΨΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ,

το οποίο συνυπέγραψε για το Υπουργείο Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλας και για την Ελληνική Ανθρωπιστική Οργάνωση Κοινωνίας Πολιτών KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές, ο Ιδρυτής και Πρόεδρος της κ. Αναστάσης Στεφανάκης.

Η ΤΕΛΕΤΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11.11.2022 στις 11:30, στην Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας, παρουσία του Ιδρυτικού Μέλους και Ταμία του KSL Αναστασίου Σαμαρά και του καθηγητή Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Αλεξάνδρου Τζάλλα!

Πρόκειται για ένα ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΑΝΤΙΛΗΨΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, δια του οποίου η Ελλάδα και η Κύπρος ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας ένα κοινό μέτωπο αλληλεγγύης για την άμεση θωράκιση, την ασφάλεια, την προστασία και την διάσωση κάθε ανθρώπου που κινδυνεύει η ζωή του.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: