Φθινόπωρο στον Χολομώντα με τριάντα αυτοκίνητα αντίκες του Π.Α.Σ.ΧΑ.(φώτο βίντεο)

Την Κυριακή πριν τις μεσημεριανές ώρες, Τριάντα περίπου αυτοκίνητα αντίκες του Π.Α.Σ.ΧΑ. (Πανελλήνιος Αυτοκινητιστικός Σύλλογος ΧΑλκιδικής), πέρασαν μέσα από το Γεροπλάτανο, τα Ριζά και την Παλαιόχωρα, όπου οι κάτοικοι, μικροί και μεγάλοι, τα υποδέχτηκαν και μπόρεσαν να τα δουν από κοντά!!

Στο Γεροπλάτανο η στάση ήταν μεγάλη και οι κάτοικοι του χωριού ειχαν την ευκαιρία να φωτγραφηθούν με τα αυτοκίνητα και τα πληρώματά τους. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΕΣ Γεροπλατανου υποδέχτηκε τα πληρώματα κάτω από την σκιά του πλάτανου με κεράσματα του τόπου μας.

Στα Ριζά κόσμος περίμενε στην κεντρική πλατεία του χωριού και χαιρέτησε, φωτογραφίζωντας την όμορφη εικόνα που αντίκρισε. Τέλος στην Παλαιόχωρα, επίσης υποδέχτηκαν κάτοικοι τα αυτοκίνητα, όμως τα πληρώματα είχαν την ευκαιρία να σταματήσουν για λίγο μπροστά στις ζωγραφιές των τοίχων που κοσμούν το κέντρο του χωριού για να φωτγραφηθούν, παίρνοντας μαζί τους την ωραία εικόνα που αντίκρισαν σαν επισκέπτες.

Η εκκίνηση τους εγίνει από την Γαλάτιστα στις 10:30 πμ. στην συνέχεια πήγαν στον Άγιο Πρόδρομο, μετά στα Ζερβοχώρια, στον Ταξιάρχη, τα Βραστά και κατέληξαν στον Πολύγυρο, κάνοντας την διαδρομή ΦΘΙΝΌΠΩΡΟ ΣΤΟΝ ΧΟΛΟΜΏΝΤΑ!!!

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος στην τελετή λήξης της εκδήλωσης, αφού συνεχάρη τα πληρώματα, τόνισε οτι αυτή η διοργάνωση δείχνει ότι ο Δήμος Πολυγύρου πραγματοποιεί ενέργειες που στόχο έχουν την εξωστρέφεια!!

Η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου και της Περιφέρειας Χαλκιδικής

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: