Χαλκιδική: Ένοχος για το βιασμό της 14χρονης κόρης του

Ένοχος για το βιασμό της 14χρονης κόρης του κρίθηκε 61χρονος από τη Χαλκιδική – Φυλάκιση έξι ετών, αλλά εξαγοράσιμη – Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η κόρη του ψεύδεται

Ένοχος για βιασμό και για κατάχρηση σε ασέλγεια της 14χρονης κόρης του κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης 61χρονος από τη Χαλκιδική., στον οποίο επιβλήθηκε φυλάκιση έξι ετώνεξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα.

Ο άνδρας απαλλάχθηκε για ασέλγεια μεταξύ συγγενών, καθώς το συγκεκριμένο αδίκημα έχει παραγραφεί, ενώ το δικαστήριο τού αναγνώρισε το ελαφρυντικό της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς

Το αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε το 2009. Ο 61χρονος (σήμερα) άνδρας αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι η κόρη ψεύδεται. Ανέφερε ότι την πίεζε γιατί δεν διάβαζε και ήθελε να φύγει από το σπίτι και να τον εκδικηθεί. Σ’ αυτό συνέβαλε και ο χωρισμός με την πρώην σύζυγό του και μητέρα της μικρής, όπως είπε.

Όταν ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του κατηγορούμενου, η παθούσα ξέσπασε σε λυγμούς και κατέρρευσε. Υποβασταζόμενη οδηγήθηκε εκτός της δικαστικής αίθουσας από συγγενείς της.

Στην κατάθεσή της περιέγραψε μια τραυματική εμπειρία για την ίδια που κρίθηκε αληθινή από τους τακτικούς δικαστές και τους ενόρκους.

Σε πρώτο βαθμό ο πατέρας είχε καταδικαστεί από Μικτό Ορκωτό ΔικαστήριοΘεσσαλονίκης σε συνολική ποινή κάθειρξης 14 ετών και η έφεση του είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: