Χαλκιδική: Αυτοπυρπολήθηκε και έπεσε από τον 2ο όροφο η 31χρονη που είχε εξαφανιστεί από τον Γαλαρινό
Με τον πιο τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος της αναζήτησης της 30χρονης γυναίκας, η οποία αγνοούνταν από την περασμένη Παρασκευή από τον Γαλαρινό Χαλκιδικής.
Η Μαριάννα εντοπίστηκε λίγο πριν της 8 το βράδυ σε υπό ανέγερση μονοκατοικία στον Γαλαρινό Χαλκιδικής, στο χωριό απ’ όπου χάθηκε.
Την 30χρονη εντόπισαν εθελοντές διασώστες του ΟΦΚΑΘ, οι οποίοι την αναζητούσαν μαζί με την αστυνομία.
Μαζί τους ήταν και η φίλη της, η οποία και τη φιλοξενούσε το τελευταίο διάστημα στο σπίτι της.
Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή ωστόσο αυτό που σοκάρει είναι η εικόνα της καθώς έφερε αλλοιώσεις από φωτιά. Οπως όλα δείχνουν αυτοπυρπολήθηκε και σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΟΦΚΑΘ, Χρήστο Ράμο, το άψυχο σώμα της είναι απανθρακωμένο.
Παράλληλα, βρέθηκε στη βεράντα του πρώτου ορόφου της οικοδομής και εξετάζεται το ενδεχόμενο να έβαλε φωτιά στο σώμα της και μετά να πήδηξε στο κενό.
Η αστυνομία ωστόσο ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.
Από εκεί και πέρα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως στο σπίτι της φίλης της όπου ζούσε βρέθηκε και ένα ιδιόχειρο σημείωμα.
Υπενθυμίζουμε πως τα ίχνη της 30χρονης είχαν χαθεί από την περασμένη Παρασκευή όταν είχε φύγει από το σπίτι φίλης της όπου έμενε στον Γαλαρινό και έκτοτε την αναζητούσαν η οικογένεια και οι φίλοι της.
Τα μηνύματα που η Μαριάννα είχε στείλει σε φίλες της
«Έμενε σε μια φίλη της στο Γαλαρινό και κυκλοφορούσε με τα πόδια, καθώς δεν είχε αυτοκίνητο. Την Δευτέρα ήταν να πιάσει εργασία σε μια ξενοδοχειακή μονάδα της Χαλκιδικής, ωστόσο την Παρασκευή τους ειδοποίησε ότι κάτι της έτυχε, ότι δεν μπορεί να πάει και ότι θα έπιανε δουλειά την Τετάρτη. Η Μαριάννα εξαφανίστηκε από τις 6 το απόγευμα. Έστειλε δύο μηνύματα σε δύο κοπέλες και μετά έκλεισε το κινητό της. Στο ένα μήνυμα έγραφε “δεν θα μάθεις ποτέ ξανά νέα μου” και στην άλλη κοπέλα έγραφε “σε ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για εμένα”. Είχε στενές σχέσεις και με τις δύο αυτές γυναίκες. Δεν ήταν καλά ψυχολογικά, έπινε λίγο αλκοόλ και φοβόμαστε μήπως έχει κάνει κακό στον εαυτό της», ανέφερε η η φίλη της 31χρονης.
To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.