O Δήμαρχος Πολυγύρου για την μνήμη του Πολυτεχνείου

Η μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, το Νοέμβρη του 1973, εγγυάται, ότι δεν θα ξεχάσουμε την προστασία του ύψιστου αγαθού που γέννησε η χώρα μας, της Δημοκρατίας.

Το Πολυτεχνείο είναι ζωντανό κι αυτό δεν αποτελεί σχήμα λόγου, αλλά μια πραγματικότητα που υπερασπίζονται οι νέοι μας, καλύτερα και πιο σθεναρά από όλους μας.

Τα συνθήματα του Πολυτεχνείου μετουσιώνονται σε σύγχρονες κοινωνικές απαιτήσεις, που οχυρώνουν την ισότητα, την ενότητα, την ελευθερία λόγου και έκφρασης.

Συνεχίζουμε και σήμερα τον αγώνα για τα ύψιστα και διαχρονικά ιδανικά.

Οφείλουμε στα παιδιά μας να αποτίνουμε φόρο τιμής στους αγωνιστές του Πολυτεχνείου!

Aκολουθήστε μας στο Google News!


To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.


Απάντηση