Νέο πολιτικό κόμμα ιδρύει ο δημοσιογράφος και πρώην υπουργός της ΝΔ, Πάνος Παναγιωτόπουλος

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσε την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα, δημιουργώντας καινούρια προβλήματα στην Νέα Δημοκρατία.

Υπενθυμίζεται πως ο Π. Παναγιωτόπουλος υπήρξε κορυφαίο στέλεχος του κόμματος, πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας και παραμένει ακόμα δημοφιλής δημοσιογράφος και ως εκ τούτου θα διεκδικήσει με αξιώσεις την ψήφο των γαλάζιων ψηφοφόρων.

Το όνομα της νέας πολιτικής κίνησης είναι «Δύναμη για την Ελλάδα», οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν στο ξενοδοχείο “Κάραβελ”, στην Αθήνα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ μαζί τον Πάνο Παναγιωτόπουλο θα συστρατευθούν στελέχη από ΑΝΕΛ και το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.

Στον χώρο της “λαϊκής δεξιάς”

Σύμφωνα με την προγραμματική του διακήρυξη θα κινηθεί στον χώρο της “λαϊκής δεξιάς”, φιλοδοξώντας να εκφράσει την “καραμανλική” και την “πατριωτική” πτέρυγα της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παναγιωτόπουλος συνεχίζει τις συζητήσεις  με τον πρώην υπουργό Σάββα Τσιτουρίδη και τον πρώην βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, τους οποίους επιθυμεί να εντάξει στο νέο κόμμα, προκειμένου να ηγηθούν των ψηφοδελτίων του στη Θεσσαλονίκη και την Αχαϊα αντίστοιχα. Σχεδόν σίγουρη θεωρείται η συμμετοχή του πρώην βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Κωνσταντίνου Κατσίκη, τον οποίο θα ακολουθήσουν πρώην βουλευτές και στελέχη που είχαν συνεργαστεί πολιτικά με τον Πάνο Καμμένο.

Να σημειωθεί ότι είναι το τρίτο κόμμα που ιδρύεται στα… δεξιά της ΝΔ μετά τους Τζήμερο – Κρανιδιώτη και τους Μπογδάνο – Λατινοπούλου. «Στηρίξαμε τον Μητσοτάκη τον πρώτο χρόνο τα πήγε εξαιρετικά, από εκεί και πέρα τα πράγματα στράβωσαν, θα είμαστε ένα κόμμα που θα ακολουθεί τις αρχές και τις αξίες του Κώστα Καραμανλή», φαίνεται λέει ο Πάνος Παναγιωτόπουλος σε συνομιλητές του.

Η ανάρτηση στο fb

Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για την στήριξη και την αγάπη σας!!!

Σας περιμένω όλους σας την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Κάραβελ για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τις φωνές ενάντια στην ακρίβεια με την κίνηση #ΔΥΝΑΜΗγιατηνΕΛΛΑΔΑ !!”, έγραψε ο ίδιος στο Facebook.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: